Uutiset
Luotu: 03.06.2015 22:39:00 /
Muokattu: 03.06.2015 22:40:27 / Mikko Kauppinen

Peruskaava poolin viikkokisoissa


Poolin viikkokisoissa on ollut havaittavissa pientä toistoa viimeiset kolme viikkoa. Kahden aikaisemman viikon osallistujamäärä on ollut kahdeksan ja voittajana kumpaisenakin kertana Tomi Piiparinen. Eikä tuonut tämäkään viikko yllätyksiä tullessaan. Kahdeksan piin kovaa peluria ja Piiparinen voitti.

Mainittakoon itse kisoista sen verran, että ysipalloa pelattiin neljään voittoon ja Tomi sekä Juan pääsivät puhtaalla pelillä semifinaaliin. Tappiopuolelta mukaan itsensä kampesivat Mikot Paajanen & Kauppinen. Paajanen hävisi semifinaalissa Juanille 0-4, jonka jälkeen Juan sai karkeloista tarpeekseen ja pakkasi kölit laukkuunsa ja riensi kotia kohti. Näin Kauppisen ja Piiparisen välisen semifinaalin panoksena oli kisojen voitto. Ja Tomihan ryöpytti Skobea minkä kerkesi ottaen selvän 4-0 voiton ja näin ollen kolmannen perättäisen kisavoittonsa.

Viime viikolla Tuomas Komi kävi ryöväämässä jackpot purnukan sisältöineen, jolla saattoi olla vaikutusta tämänviikkoiseen osallistumishalukkuuteen. Jackpot arvonnassa paikalla ollut yleisö saattoi jännittää kuka ei pääse yrittämään aloitusparttia, sillä osallistujia oli kaikkiaan kolme kappaletta (Paajanen, Fredriksson, Kauppinen). Arpa kävi kuitenkin Paajaselle ja Fredrikssonnille, mutta ysipallot eivät uponneet, eivätkä paljoa muutkaan pallot. Ensi viikolla potissa jopa 10 euroa! Ensi viikolla on myös kevätkauden viimeiset viikkokisat höystettynä puolitoistakertaisilla rg-pisteillä. Teretulemast!

 Luettu: 712 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

JB
04.06.2015
00:47
  Rankinglista päivitetty ja ensi viikolla kevään viimeinen viikkokilpailu (1,5x pisteet)
Paajis
04.06.2015
00:11
  Tänks. Ei sitä aina jaksa omia vermeitä kerätä.
Ne olis muuten saanut myös ruuvaamalla auki, mut ens kerralla sitten.
Skobe
03.06.2015
23:50
  Jonkun Fury ja Orchid oli jäänyt pöydälle (Paajanen?). Katkaisin kepit polvea vasten kahteen osaan, niin mahtui tyhjillään lojuvaan bägiin ja vein takahuoneeseen.