Uutiset
Luotu: 24.07.2015 14:27:57 /
Muokattu: 26.07.2015 11:04:18 / Joni Ahola

EBK:n kesärieha lauantaina 1.8. --- Tule mukaan kesän kohokohtaa!


EBK:n kesän kohokohta on elokuun ensimmäisenä viikonloppuna. Perinteistä Kesäriehaa (VII) vietetään lauantaina 1.8.2015 näillä näkymin Espoonlahden alueella. Kisailemme keskenämme toinen toistaan hauskemmissa ja erikoisemmissa lajeissa päivän aikana ja ilta huipentuu palkintojenjakoon ja saunomiseen sekä grillailuun (mahd. Ravintola Casanovan saunatiloissa).

Tämä tapahtuma on ollut joka vuosi upea ja kaikkien osallistujien mieleen. Reilu puolet lajeista on ns. taitolajeja, joskin useat sellaisia, ettei niitä voi juuri etukäteen harjoitella. Muutama tuurilaji joilla saadaan mukavaa yllatysmomenttia voittotaisteluun.

Tapahtuma on erinomainen yhteishengen kasvattaja ja sen takia se sijoittuukin aina tähän uuden kilpailukauden alkuun. Siitä on hyvä ponnistaa uuteen kauteen! Tapahtumaan saa osallistua kaikki EBK:n ja Klubin jäsenet joilla on maksuasiat kunnossa. Katsojiksi ja kannatusjoukkoihin saa tulla myös Avecit.
      
Muuta oleellista:
- Osallistumismaksu on 20€ joka menee kokonaisuudessaan palkintoihin ja ylläpitokustannuksiin (palkinnot, sauna, ruoka, osa juomista yms.). EBK hoitaa ylimenevän osuuden.
- Maksut käteisellä paikan päällä.   
- Rahapalkintoja ei ole, mutta pokaalit kolmelle parhaalle + voittajalle nimi upeaan kiertopalkintoon.
- Ajoissa paikalla olijat saavat 2 lähtöpistettä.
- EBK:n toimesta riehapaikalla on myös naposteltavaa ja alkoholitonta virvoitusjuomaa.
- Omat (alkoholi)juomat mukaan. Täydennystä voi tehdä tarvittaessa ruokatauon yhteydessä.
- Sääennustajilta varattu ihan suht aurinkoista ja lämmintä päivää joten sopivan vaatetuksen lisäksi kannattaa muistaa aurinkorasvat ja kunnollinen nestetankkaus päivän aikana (myös vettä!). EBK:n vanha tai uusi pelipaita on myös suositeltava vaatetus riehaan.
- Palkintojenjaon + saunan jälkeen moni saattaa haluta baari-iltaan toiset vaatteet joten vaihtovaatteet kannattaa ottaa mukaan.
 
Aikaisempia tuloksia: http://www.espoonbiljardikerho.com/Uutiset_full.php?id=407

 

Ilmoittaudu tästä

 

Olisi tärkeää, että kaikki mukaan tulijat laittaisivat nimensä mahdollisimman nopeasti niin tiedetään miten toteutetaan saunat ja iltameiningit ja osataan myös varautua paremmin sapuskaan ym. tärkeisiin asioihin. Nimi vaan listaan reippaasti - EBK:n kesäriehalla on käytännössä aina upea sää, myös tänä vuonna.

 

Added: 26.7.2015

Hallitseva mestari:
2014 Mikko "Skobe" Kauppinen

Aikaisemmat mestarit:
2013 Joni "Johnny Boyh" Ahola
2012 Teemu "Teme" Träff
2011 Joni "Johnny Boyh" Ahola
2010 Teemu "Teme" Träff
2009 Joni "Johnny Boyh" Ahola

 Luettu: 810 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Mixa
29.07.2015
11:38
  Kiva olis mukana, mut lomalla pohjois-karjalassa. Onnea kisaillijoille!
Kentsu
29.07.2015
10:04
  Mökki kutsuu lauantaina, joten en valitettavasti pääse, mutta pitäkää hauskaa .. !
Myrkky
27.07.2015
15:50
  Tänä vuonna ei ikävä kyllä pääse mukaan. Pitäkää hauskaa!
Skobe
26.07.2015
02:35
  Moi, en huomannut missään mainintaa hallitsevasta kesäriehamestarista. Tämä askarruttaa varmasti monia osallistujia, joilta seikka on päässyt jo unohtumaan. Ilmoittaudun itsekin mukaan ja varaan pukukoodiin sopivan suomipaidan mukaan varustukseeni.
JB
24.07.2015
14:48
  Tällä hetkellä mukana seuraavat henkilöt:
1 The Chef
2 Jouni (Kelokaski)
3 Pena
4 Panu
5 Pecca
6 Tube
7 Kai Grannas

Tähän kommenttikenttään voi myös laittaa mielipiteitä/kysymyksiä/ilmoittautumisia yms. Esim. mikäli tiedät etten pääse tulemaan niin senkin tiedon voi kertoa tässä kommenttikentässä niin tiedetään mahd. vakiokasvon puuttuminen tapahtumasta. Kiitos.

Puheenjohtajalla on jalka paketissa vielä pitkälti elokuun puolelle asti, joten lajeihin en tule osallistumaan. Pyrin kuitenkin tulemaan paikan päälle ainakin piipahtamaan alussa.