Uutiset
Luotu: 29.07.2015 22:09:52 /
Muokattu: 30.07.2015 15:16:41 / Joni Ahola

EBK:n kesärieha ja Seitsemäs kohtaaminen - aikataulutus ja ohjelmainfo


EBK:n Kesärieha ja Seitsemäs kohtaaminen - lauantaina 1.8.2015

Kesän kohokohta on jo huulilla. Perinteistä Kesäriehaa vietetään tulevana lauantaina jälleen Espoonlahden alueella.
Pientä kisailua toinen toistaan hauskemmissa ja erikoisemmissa lajeissa päivän aikana ja ilta huipentuu palkintojenjakoon ja saunomiseen sekä grillailuun Ravintola Casanovan saunatiloissa.

Tämä tapahtuma on ollut joka vuosi upea ja kaikkien osallistujien mieleen. Tänäkin vuonna toistuu samantyyppinen kaava kuin aikaisemmin. Reilu puolet lajeista on ns. taitolajeja, joskin useat sellaisia, ettei niitä voi juuri etukäteen harjoitella. Muutama tuurilaji joilla saadaan mukavaa yllatysmomenttia voittotaisteluun.

Tapahtuma on erinomainen yhteishengen kasvattaja ja sen takia se sijoittuukin aina tähän uuden kilpailukauden alkuun. Siitä on hyvä ponnistaa uuteen kauteen! Tapahtumaan saa osallistua kaikki EBK:n ja Klubin jäsenet. Katsojiksi ja kannatusjoukkoihin saa tulla myös Avecit. Ilmoittautumiset olisi hyvä saada kaikki loputkin vielä tämän viikon perjantaihin mennessä, jotta etukäteisvalmistelut sujuvat hyvin.

KESÄRIEHA VII OHJELMA:
             
Klo: 12:00 Avajaiset.
Paikka: Espoonlahden Lippulaiva (3. kerroksen keilahalli - Seilori kaupan yläpuolella)
Ilmoittautuneiden kokonaismäärä vahvistetaan ja osallistumismaksut (20€) kerätään.
Ajoissa eli viimeistään määräaikaan mennessä paikalla olijat saavat 2 lähtöpistettä.

Puheenjohtaja esittelee Kesäriehahistoriaa ja avaa kilpailut.

1. Laji Kivi-Sakset-Paperi Shootout
- Suora Cup kaavio (arvonta demonstraatio)
- KSP kaksintaistelut paras viidestä

2. Laji Keilaus
- yksi täysi kierros 3-4 hengen ryhmissä neljällä radalla. Arvotut ryhmät.

n. 14:00 massasiirtyminen Keilahallilta Espoonlahden uimahallin taakse ylä- tai alatasanteelle. (n. 400m)
- tässä kohtaa mahdollisuus tehdä myös juomaostoksia yms.

3. laji Kaisapallon tarkkuusheitto
Kaisapallosarjan heittoa arvotussa järjestyksessä mahdollisimman lähelle maalialuetta/tolppaa/biljardikeppiä. Kaksi parasta lasketaan (mitataan esim. sentin tarkkuudella) ja niiden summa on tulos. 8 parasta pelaajaa finaaliin, jossa alkukierroksen tulokset nollataan. Rajalla olevissa tasatilanteissa molemmat jatkoon. Finaalikierros käänteisessä järjestyksessä.
              
4. laji Mökkitikka
Perinteinen mökkitikka jossa alkukierrosten jälkeen 8 parasta finaaliin.
- kolme heittokierrosta arvotussa järjestyksessä josta yhteispistein selvitetään kahdeksan parasta. Finaalissa kaksi heittokierrosta käänteisessä järjestyksessä. Lähtöpisteet on puolet saavutetuista alkukierroksen pisteistä. Pyörristys alaspäin ja tasatilanteissa molemmat jatkoon. Voitto ratkaistaan tasatilanteessa uusintaheittokierroksella

5. laji Fudisgolf
Pareittain pelattu tuttu kisa jossa toinen laskee toisen potkut ja sitten toisin päin. Vähiten potkuja ennalta määrätyn radan läpi suorittanut voittaa. 4 parasta tulosta (tai useampi tarvittaessa jos monella sama tulos) suorittavat vielä erillisen finaalikierroksen joka ratkaisee voittajan. Tasatilanteessa erillinen tarkkuuspotkukilpailu tai KSP.

Fudisgolfin yhteydessä suoritetaan myös ruokatilaus

6. laji Kolikonheitto  
Kolikonheittoa lähemmäksi seinää/maalia - kaksintaistelut kaisahakukaaviolla. Ottelut paras kolmesta/viidestä ja kahdesta piikistä pihalle.   

SAMANAIKAISESTI TAI HETI KOLIKONHEITON JÄLKEEN RUOKATAUKO n. 17-18 aikoihin.
- ruokaa paikan päällä ja nautiskelua toisten seurasta mahdollisten pienten puheiden kera. Tässä kohtaa on yleensä sana hyvin vapaa ja voidaan vaihtaa kuulumisia, miettiä klubitoimintaa antamalla ruusuja ja risuja sekä kehitysehdotuksia koko kerhon ja klubin toimintaan. Hyvä tilanne myös yhteiskuvalle!

7. laji Saappaanheitto
Joka vuotiset Viking 44 saappaat koitetaan heittää mahdollisimman pitkälle.  8 parasta vielä erikseen finaaliin. EBK:n ennätys on 29,65m (Jouni Kelokaski).

8. laji Pituuspotku
Kuka potkaisee SuperTele pallon pisimmälle? 8 parasta vielä erikseen finaaliin. EBK ennätys 40,52m (Mikko Paajanen)

n. 19-20 on siirtymävaihe Casanovan saunatiloihin. Päätöslaji suoritetaan Ravintola Casanovassa heti kaikkien saavuttua paikalla. Saunomisen lisäksi Casanovassa on myös grillausmahdollisuudet jotka EBK hyödyntää tarjoten vähintään makkaraa!

9. laji The Hattu
Kukapa ei tietäisi vielä, mikä on "The Hattu". Loistava jännitysnäytelmä päättää Kesäriehan. Tällä kertaa haluat olla se viimeinen hatussa...

n. 20:30 Palkintojenjako, saunomista, grillausta ja yhteistä kivaa. Sauna on EBK:n käytössä koko illan!

                       
Muuta oleellista:
- Osallistumismaksu on 20e joka menee kokonaisuudessaan palkintoihin ja ylläpitokustannuksiin (palkinnot, sauna, ruoka, osa juomista yms.). EBK hoitaa ylimenevän osuuden.
- Maksut käteisellä keilahallilla EBK:n puheenjohtajalle.   
- Rahapalkintoja ei ole, mutta pokaalit kolmelle parhaalle + voittajalle nimi upeaan kiertopalkintoon ja Suomen maajoukkue pelipaita vuodeksi esim. olohuoneen seinälle.
- Ajoissa paikalla olijat saavat 2 lähtöpistettä.
- EBK:n toimesta riehapaikalla on myös naposteltavaa ja alkoholitonta virvoitusjuomaa.
- Omat (alkoholi)juomat mukaan - ei voi nauttia keilahallilla, mutta itse päänäyttämöllä Espoon Uimahallin takana kylläkin senkin edestä.
- Sääennusteet... ihan sama mitä on luvannut. EBK on tilannut kyseiselle päivälle aina suht aurinkoista ja lämmintä päivää joten sopivan vaatetuksen lisäksi kannattaa muistaa aurinkorasvat ja kunnollinen nestetankkaus päivän aikana (myös vettä!). EBK:n vihreä jalkapallosta tuttu paita on suositeltava vaatetus riehaan, mutta hyväksytään myös EBK:n uusi tai vanha pelipaita. Luonnollisesti edellisen vuoden mestari (Skobe) pitää yllään kiertopalkintopaitaa. Jos nyt jostain syystä sää ei meitä suosi (mitä ei ole tapahtunut vielä ikinä, niin EBK:n päätäntäelin keksii hätäratkaisun kesäriehan järjestämiseksi mahd. kuivemmissa tiloissa).
- Palkintojenjaon + saunan jälkeen moni saattaa haluta baari-iltaan toiset vaatteet joten vaihtovaatteet kannattaa ottaa mukaan.
 

Tulosseuranta: http://www.espoonbiljardikerho.com/Kesarieha/

 

Lämpimästi tervetuloa kaikille!

Terveisin,

Joni "Johnny Boyh" Ahola
Puheenjohtaja ja Kesäriehan kolminkertainen mestariLuettu: 952 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Tube
01.08.2015
09:26
  Superhauskaa riehapäivää kaikille osallistujille. Koitan liittyä seuraan illan aikana.
JB
30.07.2015
15:14
  Jep, näin voi olla myös tänä vuonna KP tarkkuuseheitto.
Puustis
30.07.2015
07:43
  3. laji Kaisapallon tarkkuusheitto --> Lähin tulos mitattiin kahden lähimmän pallon yhteistuloksella.
Näin oli viime vuonna, minun mielestä tämä on parempi vaihtoehto kuin, että vain yhden pallon saaminen kepin lähelle ratkaisisi voittajan??