Uutiset
Luotu: 11.08.2015 17:20:20 /
Muokattu: 11.08.2015 22:55:24 / Jukka Kontio

Syyskauden viikkokisat polkastu käyntiin kuningaslaji Kaisalla!


Kaisakauden avaukseen osallistui 10 huippu kovaa pelimiestä. Ensimmäisellä kierroksella oli pelit nihkeän kuumaa kuten ulkoilma! Ensimmäisellä kierroksella nähtiin kuitenkin heti pötkön arvoinen suoritus kun Kultaranne Träff pamautti Pekkaa vastaan häviötilanteesta (4 - 32)  44 pötkön ja vieden lopulta titaanien taistelun. Ja tästä 44 pisteen pötköstä kultaranne kuittasi pötkö fyfet!

Varsinkin "uusi tiukkapöytä" tuotti hankaluuksia monelle ja useampi peli meni ranuille. Peleissä oli huomattavissa hieman alkukankeutta ja pelien mennessä mukavasti ristiin, niin vain ainostaan Pistooli Pete pelasi itsensä puhtaalla CUP-kierrokselle. Itähelsinkin ikinuori kaisatöötti Gabriel Puuska esitti pitkin iltaa hienoja otteita ja nöyryytti Kontsaa semissä grosseilla sekä muilla hienoilla pussituksilla ja pelasi itsensä finaaliin. Toisessa semissä Tuomo ja Panu kävi kovaa vääntöä tilanteeseen 20 - 20 asti, jonka jälkeen Panun paketti levahti hieman ja diesel Tuomo painoi hienoja palloja koppaan vieden pelin lukemin 60 - 24.

Finaalissa Kaapo lähtee hakemaan revanssia Tuomosta, kun toisen kierroksen peli meni tiukasti Tuomolle lukemin 60-59. Finaali oli kans todella tiukkaa vääntöä 42 - 37 tilanteessa Tuomo veti pitkän linkkukaisan - pallojen ollessa melkein kiinni - koppaan ja pääsi yrittää parttia mutta toinen piste linkkukaisa ei uponnut. Kaapo vastaus oli jäätävä: vasuri puni koppaan, kaisa ylikeskelle ja kaisa keskelle punin nakilla. Näin ollen ensimmäinen syyskauden viikkokisan voitto itähelsingin kaisavelholle Kari "Kaapo" Puuskalle!Luettu: 809 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

JB
12.08.2015
14:05
  Rankinglista päivitetty