Uutiset
Luotu: 12.08.2015 20:58:47 /
Muokattu: 12.08.2015 21:00:43 / Mikko Kauppinen

Jooel Honkasalo ja mr.Eurooppa poolin finaalissa


Suomen kesässä harvinainen sääilmiö verotti vielä osallistujamäärää poolin syyskauden avajaisissa, sillä ainoastaan kahdeksan pelaajaa otti osaa ysipallokinkereihin. Lasse Vuori osallistui ensimmäisiin EBK:n viikkokilpailuihinsa ja jälki oli heti vakuuttavaa kun ainoastaan Jooel Honkasalo oli kahteen kertaan Lassen täyspotin tiellä. Honkasalo olikin tänään melkoisissa liekeissä rynnimällä semifinaaliin puhtaalla pelillä kukistettuaan ensin Lassen ja heti perään Tuomo Träffin lumierälukemin. Toinen voittamaton alkukierroksilla oli vakiomenestyjä Tomi Piiparinen.

Lasse Vuori ja Casper ”mr.Eurooppa” Matikainen selviytyivät kaavion vasemmalta laidalta semifinaaliin. Jooel Honkasalo piikitti ensimmäisessä semifinaalissa Lassea toistamiseen saman illan aikana ja vieläpä samoin 4-1 lukemin. Jooelille näin ollen uransa ensimmäinen viikkokisafinaali makiasti heti syyspotin ensimmäiseen kisaan. Tomin ja Capen semifinaali päättyi samoihin lukemiin kuin edellä mainitun herrasmieskaksikonkin kisailu Casperin viedessä mittelyn.

Finaalissa tuore nuorten Euroopan mestaruuskisojen kaksinkertainen pronssimitalisti Casper Matikainen oli pitelemätön. Cappe vei yhden aloituspartin säestämänä finaalin puhtaasti 4-0. Jooelilta kuitenkin hienot kisat ja kartturin paikalta on hyvä jatkaa kohti kirkkaimpia sijoituksia.

Jackpotin pieni mutta pippurinen potti kutsui tällä kertaa kolmea osallistujaa arvontaan. Arpa oli tällä kertaa suosiollinen Tomi Piipariselle ja Tuomo Träffille. Molempien keppitaiturien partti kuivui kuitenkin kokoon, kun pöydän pienin pallo jäi aloituksen jälkeen maskiin. Ensi viikolla pohjilla on 20 euroa.Luettu: 762 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

JB
12.08.2015
23:19
  Rankinglista päivitetty.