Uutiset
Luotu: 29.05.2012 23:00:00 /

Altti Helläkoski pelasi kauden kolmannen voittonsa puhtaalla 10 pisteen suorituksella


Yksitoista pelaajaa otti osaa toukokuun viimeiseen viikkokilpailuun. Kesäkuussa pelataan enää kolme viikkokilpailua jonka jälkeen alkaa kesätauko juhannuksesta eteenpäin. Tämä tarkoittaa myös, että kevätpotin taistelu on myös loppusuoralla. Tämänkertaisen kaisan viikkokilpailun valovoimaisin tähti oli Altti Helläkoski joka täyden 10 pisteen voittonsa turvin nappasi myös kokonais rankinglistan piikkupaikan. Tämän lisäksi Altista tuli toukokuun tehokkain pelaaja peräti 32 rankingpisteellä ja on myös kärjessä ennen Tuomo Träffiä joka oli kuukauden toiseksi tehokkain pelaaja, mutta lähti näin kuun viimeisestä kisasta kahdesta kannikkoon.

Nähtiin kisoissa tosin muitakin hienoja suorituksia. Muunmuassa Tuomon veli Teuvo Träff parantaa peliään kuin sika juoksuaan. Hän vetelee välillä aivan tajuttomia palloja sisään ja moni vastustaja on alkanut pelkäämään Teuvon ufohyökkäyksiä. Teuvo teki myös Joni Jänttiä vastaan tiistaina tavallaan kaksi parttia, kun ensin 57:stä hän löi punin, mutta oma ui vastakkaiseen kulmaan ja partti vaihtui 54:ään. JJ nousi tämän jälkeen takaa puolesta partista aina pallon päähän, mutta Teuvo pystyi voittamaan pelin ja on keskimäärin voittanut nyt urallaan joka kolmannen kaisaottelunsa joka on aika tehokas suoritus kisojen ensikertalaiselta.

Toinen hieno suoritus nähtiin, kun Simo Larinen täräytti Tuomo Träffiä vastaan 41:n pisteen sarjan ja korjasi tuolla 36 tikkaria itsellensä. Simosta tuli kauden seitsemäs eri pelaaja joka on onnistunut tekemään vähintään 40 pisteen sarjan kaisan viikkokisoissa. Tuomon toinen tappaja oli tällä kertaa Pena Kalliomäki joka yli keskelle iskuillaan pudotti Tuomon ja eteni itse muutaman pelin voittaneena aina finaaliin asti.

Altti pelasi itsensä puhtaalla pelillä finaaliin ja oli tiukassa semissä voittanyt Joni Jäntin lukemin 60-45. Altti oli häviöllä semifinaalissa jo 0-28, mutta kaivoi aina tasatilanteeseen 45-45 ja iski sen jälkeen parttiin asti. Finaalissa Altti hallitsi ottelua mielin määrin ja Pena käytti palloja vaan lähellä säkkiä. Kauden kolmas voitto Altille ja rankingissa jo n. 10 pisteen johto toisena olevaan Tuomo Träffiin.

Kaisa viikkokisat 30.5.2012Luettu: 1980 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

outlet
19.12.2012
02:24
  A Little off topic mayhap, but anyhow - which template are you using? I really love the menu style.
dzuotwocq
29.09.2012
17:53
  He18fI akwhnjehzppq, [url=http://tjjapbuwbbri.com/]tjjapbuwbbri[/url], [link=http://hheoidmcyaxr.com/]hheoidmcyaxr[/link], http://ecjowfzgbypo.com/