Uutiset
Luotu: 22.09.2012 22:59:25 / Joni Ahola
Muokattu: 22.09.2012 23:09:15 / Joni Ahola

Poolin divariviikonloppu käynnissä


Poolin divariviikonloppu keräsi EBK:n pelaajia kolmelle eri paikkakunnalle pelaamaan; 1-divisioonan kilpailut Turussa, 2-divisioonan kilpailut naapurissamme Billiard Circusissa ja Kuopiossa.

1-divisioonassa upeinta EBK:n vauhtia piti Jesse Särkisilta joka voitti kolme ensimmäistä peliään upeasti ja jatkaa huomenna 16-cupissa voittaneiden puolelta. Toinen 16-cupiin ja huomiselle oleva EBK:n pelaaja oli Mikko Kauppinen joka nakutti myös hienosti kolme voittoa perätysten avauskierroksen tappion jälkeen. Mukana kisoissa oli myös Tuomas Komi joka jäi niukasti cupin ulkopuolelle hävittyään illan viimeisen ottelunsa 5-7. Aikaisemmin putosivat Hannu Vesterinen (25.) ja Tomi Lindroos (33.)

2-divisioonassa on pelit saatu pelatuksi jo lauantain aikana loppuun ja viime RG-viikonlopun finalisti Janne Alho esitteli jälleen taitojaan ja nyt puolestaan Kuopiossa. Ensin Janne hävisi 5-6 avauspelinsä, mutta tämän jälkeen neljä voittoa putkeen nosti Janne semifinaaleihin asti. Semeissä tuli kuitenkin kyytiä, mutta upeasti kolmas sija Jannelle.

Espoon 2-divisioonassa puolestaan oli hienosti peräti 6 EBK:n pelaajaa mukana ottamassa yhteen Billiard Circusin laveteilla. mm. Matti Hämäläinen pelasi upeasti saavuttaen kaksi suoraa voittoa ja 16-cupiin. Cupissa kuitenkin tuli kuokkaan mutta hienosti kympin joukkoon sijoituksella 9. Samoin teki myös Jouni Kelokaski 6-5 ja 6-2 voitoilla cuppiin, mutta noutaja tuli. Saavutus kuitenkin 9. Cupin ulkopuolelle niukasti jäivät Tuomo Träff ja Jyri Toivonen sijalle 17. Jokainen EBK:n pelaaja pääsi nauttimaan voitoista 2-divarissa, myös Mikko Paajanen ja Joonas Saloheimo, vaikkakin jäivät yhdellä voitolla sijalle 33.

Oikein paljon onnea Jannelle pokaalisijasta ja rutkasti tsemppiä Jepsterille ja Skobelle huomisiin 1-divarin 16-cupin mittelöihin.Luettu: 1942 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

WJ
23.09.2012
16:36
  Jeppe on välierissä ja tuloksien valossa näyttäs kulkevan joten voittoa odotellessa sbillin palstalta löytyy striimi