Uutiset
Luotu: 26.08.2015 23:40:16 /
Muokattu: 26.08.2015 23:41:55 / Mikko Kauppinen

Casperille myös poolin viikkokisavoitto ja jackpot


Vaikka poolin viikkokisat vetivätkin ainoastaan 10 pelaajaa paikalle, taso oli sitäkin kovempi. Mukaan hurjaan joukkoon ilmoittautui peräti kolme kovaa Finnish Pool Tour pelaajaa sekä mm. viime viikon voittaja Tomi Piiparinen. Asetelma illan koitokseen oli kerrassaan kutkuttava, sillä rankingin kolmen kärki (supertähti Särkisilta, hyytävä Piiparinen, nuori hurjapää Matikainen), mahtuu kolmen pisteen sisään. Teoriassa oli siis mahdollista kenen vain tästä kolmikosta päästä piikkipaikalle.

Piiparinen ja Matikainen kohtasivat kerrassaan kutkuttavasti jo alkukierroksilla. Matikainen sysäsi Tomin kaavion vasemmalle puolelle 4-2 lukemin. Matkalla semifinaaliin Casper pöllytti myös Jesse Särkisillan tylysti 4-0. Toinen puhtaalla pelillä jatkoon pärjännyt pelaaja oli Juan Castaneda voitoillaan Mikko Paajasesta, Mika Kanta-oksasta sekä Jooel Honkasalosta.

Tomi Piiparinen raivasi tietään eteenpäin kaavion vasemmalla puolella ja teki melkoisen tempun ottelussaan Mikko Kauppista vastaan. Vaikka taisto etenikin aina kontraan asti, Tomi tuuppasi otteluun peräti kolme aloitusparttia. Jesse Särkisillankin edettyä cupiin, voitiin todeta ennakkosuosikkien pitäneen päänsä.

Ensimmäisessä semifinaalissa Casper Matikainen ja Tomi Piiparinen kamppailivat jälleen verissä päin paikasta auringossa. Kaksikon ensimmäinen kohtaaminen turnauksen alkukierroksilla päättyi Capen voittoon 4-2 ja samalla teemalla jatkettiin nytkin. Aivan yhtä tyly vastus oli Juan Castanedakin Jesse Särkisillalle. Hieno ylipöydän ysipallo takasi Juanille 4-2 voiton ja paikan finaalissa.

Casper Matikainen oli kuitenkin tänään pitelemätön. Casper kukisti matkalla kisavoittoon kaikki muut ennakkosuosikit tieltään vakuuttavalla näytöksellä. Finaalin voiton Cappe sinetöi lopulta 4-2 luvuin yhden aapelin kyytipojalla.

Jackpotpurnukan pohja huutaa nälkäänsä, eikä tilannetta helpottanut yhtään se, että Matikainen oli tänään isossa fisussa. Casper pääsi ensimmäisenä tavoittelemaan 25 euron saalista ja saikin aloituksesta pallon koteloon, mutta jäi hankalasti pienimmän pallon päälle. Lyönnissä oli vaikka mitä haasteita; oli takamaskia, oli etumaskia ja oli bänkkiä. Ja senhän Cappe osaa, pallo ylikulmaan ja pöytä siistiksi. On se Matikainen! Skoben pipo ei enää pitänyt noin neljän euron sintin siinnettyä silmissään, vaan ykköspallo meni ohi aloituksen jälkeen. Ensi viikolla potissa on 7 euroa, kaikki mukaan!Luettu: 690 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

JB
31.08.2015
01:27
  Minulla on yksi vanha kirjanpito joka on päivämäärältä 31.1.2008 ja silloin olin kirjoittanut "kultaisista pelaajista" jotka ovat saaneet aikaiseksi tuplamestarin tittelin eli voittaneet sekä kaisan että poolin viikkokilpailun samalla viikolla. Tilasto kertoi tällöin seuraavaa:
1. Mika Stark 5 kertaa (näistä tehnyt kaksi tuplamestaruutta putkeen kaisa-kasi-kaisa-ysi peräkkäin)
2. Joni Ahola 2 kertaa (totta, mä olen tehnyt tämän kahdesti vuosina 2006-07)
3. Ville Laurinen 1 kerran
4. Jarno Ahola 1 kerran
5. Jesse Särkisilta 1 kerran

Tämän jälkeen pitäisi tosiaan kahlata läpi tilastot 2008-2015 että kuinka monta näitä on tullut tämän jälkeen. Tube ja Cappe ainakin. Yritetään jossain vaiheessa tehdä. Kyllä nämä pystyy laskemaan kaikki, mutta vaatii vähän aikaa.
Tube
30.08.2015
23:30
  Molemmat kisat (Kaisa+Pool) joskus voittaneita on varmaan parikymmentä. Samalla viikolla molemmat voittaneita ei taida olla kovin montaa. Mulla on varmaan ainakin jokunen tupla, lisäksi ainakin Starkilla, Jarnolla ja Jepellä varmasti myös, jos Matinkylän ajoilta asti kaivellaan. Hieno homma, jos jaksat JB kaivella nämä joskus läpi.
Cappe
30.08.2015
21:56
  Ei hassumpi viikko pa voitin vielä torstaina brodessa , tosin oli 6 vaan mukana mutta maistuu sekin saa nähä mitä ens viikko tuo tullessaan
Skobe
30.08.2015
21:08
  Kyllä, ja kirsikkana kakun päälle Kaisa-Capseli teki vielä tuplat poolissakin voittamalla kisat ja nappaamalla jackpotin. Hyvin tuntuu menevän, mutta menkööt..
JB
30.08.2015
17:44
  Rankinglistat päivitetty. Pitää kaivaa jostain vanhoista listoista joskus tilastot tuplamestareista (tarkoittaa siis kaisa + pool alkaen vuodesta 2006). Moni on voittanut molemmat, mutta kovin moni ei ole pystynyt siihen samalla viikolla.