Uutiset
Luotu: 13.09.2015 21:55:55 /
Muokattu: 13.09.2015 22:49:51 / Tuomas Komi

Cappe 18v kisojen tulokset


EBK:n klubilla vietettiin lauantaina Casper `Cappe´ Matikaisen synttäreitä ja samalla pelattiin kisat Kaisassa ja Poolissa. Tarjolla oli kaikenlaista naposteltavaa pikkusuolaisesta täytekakkuun. Screenillä pyöri 9-pallon MM-kilpailujen livestream Qatarista ja jännättiin sitä kautta suomalaisten otteita.

Pooliin osallistui 20 pelaajaa ja Kaisaan 18 pelaajaa. Suurin osa pelaajista osallistui molempiin lajeihin, joten päivän aikana sai pomppia pöydältä toiselle aika tiheään tahtiin.

Kaisassa Tomi Piiparinen voitti finaalissa Juan Castanedan, kolmanneksi itsensä pelasi Joonas Lounamaa. Juan Castaneda teki Jukka Kontiota vastaan kakkosaloituksesta upean 56p sarjan ja parttipallokin oli vielä hyvin teolla. Muita yli kolmenkympin sarjoja paukutti ainakin Teemu Träff (35), Panu Pekkala (35) ja Joonas Lounamaa (32) Kaisassa palkittiin voittaja 160€, kakkonen 100€, kolmas 60€ ja pisin sarja 40€.

Poolissa 8-cupiin pelasivat voittajien puolelta Jesse Särkisilta,Casper Matikainen,Markus Leppiaho ja Tomi Piiparinen. Losersidelta jatkoon Jani Siekkinen, Pekka Verho, Kari Puuska ja Miko Korhonen.
Pekka yllätti synttärisankarin kontravoitolla ja eteni semeihin Jeppeä vastaan. Toisessa semissä pelasivat Siekkinen ja Leppiaho. Jeppe voitti Pekan 5-2 ja Siekkinen Leppiksen 5-3. Finaalissa Siekkinen otti kontravoton Jepestä ja kääri isoimman potin taskuunsa. Poolissa voittajalle oli 200€, kakkoselle 100€ ja semifinalisteille 50€/nuppi.

Pool Shootouttiin saatiin 16 pelaajaa, joten huutokaupattiin vaan kahdelle vastustajat. Pelaamalla semeihin etenivät Leppiaho ja Mikko Kauppinen. Tuomas Komi osti molemmat huudot itselleen 60€ ja 70€ summilla. Tube pisti Capen pelaamaan Leppistä vastaan ja pelasi itse Skobea vastaan. Tube ja Cappe voitti pelinsä ja finaali jätettiin pelaamatta. Kokonaispotti 290€.

Kiitos kaikille osallistuneille, oli mukava päivä kaikinpuolin. Onnea pärjänneille ja vielä kerran synttärisankari Casperille!Luettu: 885 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti: