Uutiset
Luotu: 28.09.2015 13:42:07 /
Muokattu: 28.09.2015 14:10:43 / Joni Ahola

Espoon Avoimet pelattu klubillamme


Espoon suurin kaisakilpailu on jälleen takana, kun Espoon Avoimet pelattiin viime viikonloppuna yhteistyössä Puhveliklubin kanssa. Kilpailut menivät hienosti ja järjestämiset saivat useasta suunnasta paljon kiitosta.

Kympin joukkoon kisoissa pelasi kaksi EBK:n pelaajaa, Tuomas Komi ja Matti Kärnä. Tube pelaa upeaa kaisakautta ja nappasi viime viikon Kotka Openin kakkossijan päälle nyt Espoon Avoimien kolmannen sijan. Rankingin kärkimiehiin lukeutuva Tube voitti monta kovaa päänahkaa kilpailun aikana, mm. rankingin ykkösenä oleva Jari Suomalainen kaatui näyttävästi 60-8 Tuben pideltyä hänet täysin pihdeissään sunnuntai-iltapäivällä. Myös rankingin kakkonen ennen Espoon Avoimia, Oulun Kari Tunturi, nylppytaktikkojen isä, ei voinut mitään vaan Tupsu paisteli hänetkin kassalle. Kolmaskin rankingin kärkinimi Kokkolan Tero Kiviaho kaatui myös aivan kisojen loppumetreillä. Tuo ottelu olikin varsinainen trilleri sillä Tube ratkaisi ottelun itselleen vasta viimeisellä rankkarilla joka oli ns. do or die paikka. Ja sehän meni pönttöön ja Tube voittoon kaunistellen vielä keskikaisan pussiin lukemin 60-56. Ihan voittoon asti Tubella ei potku riittänyt, siitä piti huolen Pasi Kulmala joka pelasi semifinaalissa turnauksen parhaan ottelun tehden siinä myös kisojen vaatimattomaksi jääneen pisimmän sarjan, 34. Kulmala uusi Espoon Avoimien mestaruuden ja sai matkaansa myös uuden Espoon Avoimien kiertopalkinnon.

Matti "Myrkky" Kärnä oli myös lauantaina rautaa voittaen kaikki neljä peliään ja oli ainut joka pystyi tekemään yli 30:n sarjan ensimmäisenä pelipäivänä. Toinen pelipäivä ei tuonut Myrkylle voittoja lisää, mutta sijoitus silti upeasti 9.

Lue lisää kilpailusta: http://kaisa.sbil.fi/?x253408=1281092

Kuva: Altti Helläkoski

Hienoa Tube! Klubimme kisaisäntä ja kaisan lajipäälliköllä putoaa pallot hyvin kaiken muun touhuamisen keskellä mitä kisojen eteen piti tehdä siinä sivussa. Ja kiitoksia paljon myös keittiön osalta Vesku & Veesa, siellä mm. Vesku The Chef teki jälleen reilun 30h urakan kahden päivän aikana. Pekka, Panu, JJ, Myrkky ja Koposen Make auttoivat myös upeasti kilpailunjohtajaa kisojen onnistumisessa ja Jouni, Santeri, Cappe hoitivat hienosti sunnuntaina tuomaritonttia. Erityiskiitos vielä Simolle ja Heljälle specialtarjoiluista jotka piristivät upeasti kilpailun tunnelmaa. Kiitoksia myös Puhveliklubille! Ja kiitos kaikille niille jotka unohtui tässä mainita...  Hjyvin Män!Luettu: 600 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Skobe
28.09.2015
23:42
  Huikeeta hommaa!
Tomip
28.09.2015
18:01
  Arrvostan!