Uutiset
Luotu: 30.09.2015 23:26:47 /
Muokattu: 30.09.2015 23:28:28 / Mikko Kauppinen

Vierailevia tähtiä mukana poolin viikkokisoissa


EBK poolin viikkokisavuorossa olisi normaalisyklillä ollut kymppipallo, mutta sen verran erikoista sakkia marssi klubimme tiloihin ennen puolta kuutta, että pelimuodoksi piti tasoituksen vuoksi valita hieman normaalimpi ysipallo. Tasokkaassa joukossa mukana tohinoi mm. Jarno Ahola, Olli Muotka, Juha Mällinen, Henri Penttinen vain muutaman mainitakseni. Kaavion yläosa osoittautui tulikuumaksi, sillä sinne oli tuppautunut kaikki kisojen ennalta vahvimmiksi ounastellut pelurit. Ylälaidasta puhtaalla pelillä jatkoon talsivat Tomi Piiparinen ja Jesse Särkisilta. Vieraileva tähti Olli Muotka sekä Jarno Ahola selvittivät tiensä niin ikään kvartseihin voittamattomina.

Kaavion vasemmalla laidalla Mika Kanta-oksa nappasi kauden kolmannen cup-paikkansa voittamalla Konsta Bergmanin selvästi 4-1. Myös Mikko Kauppinen, Juha Mällinen ja Juan Castaneda pääsivät mukaan loppumittelöihin.

Cupin ensimmäisellä kierroksella Tomi Piiparinen, Jesse Särkisilta ja Juan Castaneda murskasivat vastustajansa selvin lukemin. Juanin voittoa Jarno Aholasta avitti hieman se tosiseikka, että Jarno oli lompsinut ulos klubilta hetkeä aiemmin. Juha Mällinen ja Olli Muotka puolestaan kamppailivat koko rahan edestä Juhan viedessä lopulta voiton 4-3.

Semifinaaliin selviytyivät siis varsin odotetun laisesti Piiparinen, Särkisilta, Castaneda ja Mällinen. Tästä nelikosta finaaliin jatkoivat 4-2 voitoillaan Särkisilta ja Mällinen.

Superruiskut Mälbä ja Jepster päättivät pelata finaalin jopa 7 voittoon. EBK:n viikkokisatoimittajan syväluotaavassa haastattelussa Juha Mällinen totesi, ettei finaali mennyt kuten elokuvissa. Vaikka onhan se elokuva huonompikin elokuva, kuten tarina kolmipäisestä haista tai käärmeistä lentokoneessa. Niin tai näin, Jepster voitti finaalin vakuuttavasti lukemin 7-2. Eurotourille matkannut Casper Matikainen saa kuitenkin vielä pitää vaivalla ansaitun piikkipaikkansa poolrankinglistalla.Luettu: 799 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

JB
01.10.2015
10:22
  Rankinglistat päivitetty