Uutiset
Luotu: 21.10.2015 23:11:24 /
Muokattu: 21.10.2015 23:13:45 / Mikko Kauppinen

Piiparisen finaalitehokkuus liikaa Matikaiselle


Kaksitoista pelaajaa tuli keskiviikkona tarkastamaan viimeisen päälle tikkiin viritetyt pool pöydät. Kisojen ennakkosuosikeista ei ollut tälläkään kertaa epäselvyyttä, olihan joukossa sellaisia hurjapäitä kuten Särkisilta, Piiparinen, Mällinen sekä nuorin hurjapäistä nuori hurjapää Matikainen. Biljardia seuraava maailma kuitenkin kohahti, kun Jooel Honkasalo piikitti sekä Tomi Piiparista että Juha Mällistä vieläpä selkein 4-1 lukemin ja kaatuipa siinä matkalla myös Tor Janzon. Biljardia seuraava maailma oli juuri ja juuri saanut happitason normaaliasteikolle, kun jysähti taas. Mikko Kauppinen siirsi Casper Matikaisen kaavion vasempaan laitaan. Näin Jooel ja Skobe pyyhkivät ennakkosuosikkilistoilla ainakin hetkellisesti pöydän puhtaaksi ja etenivät tappioitta semifinaaliin.

Casper Matikainen ja Tomi Piiparinen kurvasivat kuitenkin kaavion laitapuolelta takaisin loppumittelöihin. Jooel Honkasalo piinasi semifinaalissa Matikaista aina kontra erään asti, jonka Casper kuitenkin vei nimiinsä. Toisessa semifinaalissa Tomi Piiparinen esitti ilmiömäistä taituruutta tekemällä pöydän lähes jokaisesta turvalyönnistä, jonka Skobe Tomille tarjosi.  Tomille puhdas 4-0 voitto ja paikka kauden kymmenenteen finaaliinsa.

Casper ja Tomi mittelöivät finaalissa tasaiseen tahtiin ratkaisuerään asti, jossa Casper löi pitkän sivukierretyn lyönnin ohi, päästäen Tomin pöydälle koettamaan ratkaisua. Tomi ei erehtynyt vaan nappasi 4-3 voiton ja samalla kauden yhdeksännen kisavoiton. Tilastot kertovat Tomin olleen erittäin vahva finaalin päästyään, sillä kyseenomainen ruisku on voittanut pelaamastaan kymmenestä finaalistaan peräti yhdeksän.Luettu: 746 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Skobe
22.10.2015
10:03
  Matikaiselle 2 ap:ta, ei 1