Uutiset
Luotu: 02.12.2015 21:06:12 /
Muokattu: 03.12.2015 00:26:58 / Joni Ahola

Poolin viikkokisakausi lähenee loppuaan - Cappe varmistanut käytännössä Poolrankingin voiton


Tällä viikolla oli tuttuun tapaan 9 pelaajaa mukana 9-pallomittelöissä. Jussi Ahde osallistui ensimmäistä kertaa EBK:n viikkokisoihin ja Tuomas Komillekin kisat olivat vasta toiset tänä vuonna. Voittajien puolelta 4-Cuppiin menivät odotetusti rankingin kärkikaksikko Casper Matikainen ja Tomi Piiparinen. Cappe pelasi pelinsä ilman erätappioita ja parin aloituspartin säestämänä. Tomilla oli hieman vaikeampaa, kun Hekaa vastaan saavutettu 3-0 johto muuttuikin kontraksi. Tomi kairasi kuitenkin lopulta pitkän ottelun voittajaksi.

Tappiopuolella Jooel tiputti Joonaksen ja eteni jälleen cupiin. Toisessa väännössä Heka ja Tube taisteli cup-paikasta, eikä Heka päästänyt ekassa 4 erässä Tubea lyömään juuri lainkaan. Hekan harmiksi tilanne oli kuitenkin 1-3 Tubelle, Hekan uitettua 2 kertaa oman pelkän ysin ollessa pöydällä ja viimeisessä Hekan ohut ysihipuri-seiftiyritys ei osunut koko palloon. Tube teki viidenteen erään siistin tyhjennyksen ja eteni cupiin Cappea vastaan.

Semifinaalissa kohtasivat siis Cappe-Tube ja Tomi-Jooel.
Tube`Mr.Miyagi´Komi voitti teikkauksen ja teki heti aloituspartin. Cappe`Daniel-San´ näytti kuitenkin, ettei senseille heru enää kunnioitusta ja paukautti myös aloituspartin. Loppu olikin sitten Capen heiniä ja vakuuttavalla 4-1 voitolla finaaliin.
Toinen semifinaali oli revanssi viime viikon finaalista. Tomi ja Jooel väänsivät jälleen pelin kontraan ja tällä kertaa oli Jooelin vuoro viedä kontraerä nimiinsä. Jooelin hieno loppukausi sai siis jatkoa toisen peräkkäisen finaalipaikan myötä.

Finaali oli Capen näytöstä ja pikavauhdilla taululla komeili 4-0 lukemat. Cappe siis hävisi koko kisoissa ainoastaan yhden erän ja sekin oli Tuben tekemä aloituspartti. Cappe nappasi myös varmistuksen Poolin kokonaisrankingin voittoon, ellei ensi viikolla ole yli 17 pelaajaa mukana, Cappe jättää kisat väliin ja Tomi voittaa kisat. Silloin Tomilla olisi kai vielä mahdollisuus nousta tasoihin Capen kanssa.


Aloituspartit:
Matikainen 3
Komi 1
Lounamaa 1
 Luettu: 650 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Pauli
03.12.2015
08:20
  Hyvä Jooel.
JB
03.12.2015
00:25
  Cappe tosiaan varmistaa jo pelkällä ensi viikon osallistumisella Poolin voiton vaikka häviäisi poolmestaruuden finaalin. Samoin tekee Joonas Kaisassa, jossa pelkkä osallistuminen kauden päätöskisaan varmistaa kaisavoiton. Mutta molemmat taistelee vielä kynsin hampain kokonaisrankingin voitosta eron ollessa 5,5 pistettä Joonaksen hyväksi. Saa nähdä lähtevätkö molemmat mukaan myös ensi perjantaina karan viikkokisoihin. Lisäksi Cappe voi saada vielä kaksi lisäpistettä, jos voittaa poolin mestaruusfinaalin. Eli kyllä tässä vähän on vielä jännää! Rankinglistat päivitetty.