Uutiset
Luotu: 17.02.2016 23:30:28 /
Muokattu: 17.02.2016 23:31:59 / Mikko Kauppinen

Miika Virtanen vieraili tehokkaasti poolin viikkokisoissa


Kaksitoista piin kovaa ruiskua ilmoittautui keskiviikkoisiin ysipallorientoihin. Todennäköisesti enemmänkin olisi tullut, mutta kummasti osallistujien virta tyssäsi kuin seinään siinä vaiheessa kun hallitseva mestari Tuomo ”kultaranne” Träff laittoi nimensä listaan. Tuomo oli kuitenkin sen verran hövelillä tuulella tänään, että laittoi pottiin ”addediä” 0,20€ verran ja pudottautui itse kisasta pois hyvissä ajoin ennen cup-pelejä.

Kauden ensimmäistä finaalipaikkaa vieläkin metsästävä Tomi Piiparinen ja Miika Virtanen olivat sen sijaan pelipäällä ja etenivät puhtaalla pelillä semifinaaliin. Piikkipuolelta sen sijaan kuului kummia kun Tommi Fredriksson saalisti hienosti ensimmäisen semifinaalipaikkansa voitoilla Tor Janzonista ja Pauli Wigeliuksesta. Tommin lisäksi vasemmalta puolelta jatkoon ylsi kolme mittelöä piikkipuolella otellut Mikko ”Skobe” Kauppinen.

Tommi Fredrikssonin tie tyssäsi tällä kertaa kuin seinään, kun Tomi Piiparinen tuuppasi kahden aapelin höystämänä täydellisen ottelun jättäen Tommin tasuria lukuun ottamatta nollille. Mikko Kauppinen johti omaa semifinaaliaan jo 3-1, kunnes puolivaikea keskipussitus epäonnistui ratkaisevilla hetkillä. Miika käänsi lopulta tasokkaan ottelun edukseen tehden hienon pöydän tyhjennyksen kontraerään.

Vaikka Tomi Piiparinen sai kuin saikin kauden ensimmäisen finaalipaikkansa, jäivät hänen juhlansa siihen. Sen verran kylmää kyytiä Miika Virtanen antoi illan finaalissa. Miika vei ottelun näytöstyyliin nimiinsä lumierälukemin 4-0. Virtaselle näin ollen ansaitusti kauden ensimmäinen voitto.Luettu: 832 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

JB
21.02.2016
23:23
  Rankinglistat päivitetty.
Skobe
19.02.2016
09:37
  Olen ainakin itse saanut hyvin apua ja arvostan sitä suuresti. mm. Tommi F harjaa niin pool pöytiä kuin kaisapöytiäkin keskiviikkoisin, Jooel pesee palloja ja laittaa paikat minttiin. Piiparinen otti mm. toissapäivänä pari extramailia ja pesi parit pakat odotellessa. + ne ketkä unohdan tästä. Hyvä pöhinähän meillä on kisoissa, varsinaiseen vetovastuuseen toivoisin silloin tällöin apuja ja pelkästään senkin vuoksi, että meillä olisi jokin backup. Toisaalta joskus olisi ihan kiva vain pelatakin...
tuomo
19.02.2016
09:20
  meillä on huippukundit vetämässä viikkokisoja,on laji sitten pool,kaisa tai kara.nää jätkät tekee sen vapaaehtoisesti joka viikko.ne tulee ajoissa paikalle,siistii pöydät ja pallot ,rahastaa ja arpoo peliparit.ne jää hoitamaan kisat loppuun vaikka sattuiski itse tipahtamaan kisoista,kisojen loputtua ne pesee pallot ja harjaa pöydät.lopuksi he vielä jaksavat kirjoitella mahtavia kisajuttuja kisoista.pointtini on pystymmekö me muut pelaajat jelppaa näitä kundeja jotenkin?
Miika
18.02.2016
14:02
  Kisaraportit ovat hauskaa luettavaa ja tuo poikkeuksellista lisäarvoa viikkokisatouhuihin, kiitokset Mikolle. Muiden kerhojen viikkokisoista harvemmin näkyy tuloksia kaavioista puhumattakaan, EBK se vaan panostaa.
Pauli w
18.02.2016
13:33
  Ehkä sarkasmi asuu lukijan omassa mielikuvituksessa. Ehkä minun kommenttini oli sarkastinen. Joka tapauksessa, viikkokisaraportointi on maailmanluokkaa ja siksi sitä on kiva myös kommentoida hieman, varsinkin jos ei juuri ole muutakaan tekemistä.
Tor
18.02.2016
11:36
  Torilla tavataan! Hyvä Miika ja Tommi myös!
Skobe
18.02.2016
11:07
  En ymmärrä missä on sarkasmia, tai sitten en ymmärrä ylipäätään sarkasmia. Raportissahan puhutaan Tommin hyvistä suorituksista (voitot Torista ja sinusta). Onko se sarkasmia? Tommille semifinaali oli uran ensimmäinen ja mielestäni pienen hehkutuksen paikka... Ei aina voi puhua Bronsonista vaikka mieli tekisikin. ;)
Pauli W
18.02.2016
10:32
  Hienoa Miika! Ensimmäistä kertaa olen huomaavinani pienoista sarkastista sävyä viikkokisaraportissa. Tosin se, että tappiotani Fredille pidetään uutiskynnyksen ylittävänä ihmeenä, mutta voittoani kultaranne Träffistä ei, on toki mairittelevaa. Ja aina on kiva saada "nimi lehteen"
Skobe
17.02.2016
23:33
  Aapelit:
Piiparinen 2
Kauppinen 1
Skobe
17.02.2016
23:32
  Tasoitukset:
Niko Hällström 1
Jukka Hällström 1
Mikko Paajanen 0
Pauli Wigelius 1
Tomi Piiparinen -1
Henry Grahn 0
Miika Virtanen 0
Tor Janzon 1
Mikko Kauppinen 0
Tuomo Träff 0
Tommi Fredriksson1
Mika Kanta-oksa 1