Uutiset
Luotu: 10.10.2012 23:23:12 / Mikko Kauppinen
Muokattu: 10.10.2012 23:26:23 / Mikko Kauppinen

Jepelle poolin viikkokisat


Keskiviikon poolin 10-pallo viikkokisat veti jo valitettavan totutusti vain 9 pelaajaa paikalle. Kaikki pelit päätettiin pelata neljään voittoon mikä osoittautui oikeaksi ratkaisuksi finaalin päättyessä jo ennen ilta yhtätoista.

Alkukierroksilla nähtiin sellainenkin harvinaisuus, että sekä Hannu Vesterinen, Tuomas Komi että Jesse Särkisilta pudotettiin häviäjien puolelle. Matti Hämäläinen voitti ensin Hannun kontrassa, Pasi Kilpivaara siirsi Jepen kaavion vasempaan laitaan lukemin 4-2 ja heti perään vielä Tuben 4-3.

Jeppe voitti kuitenkin Hämäläisen Matin loser puolella ja raivasi näin tiensä semifinaaliin. Tube ja Hannu pelasivat vastakkain toisessa pääsystä cupiin pelissä. Kysymyksessä oli ns. Kivenlahden el clásico joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Hannu vei kuitenkin ottelun kontra-erässä vaikka kivi meinasikin viimeisten pallojen aikana uida keskipussiin.

Voittajien puolelta semifinaaliin pääsivät Mikko ”Skobe” Kauppinen ja Pasi ”Shield” Kilpivaara. Semifinaalipareiksi muodostui siis Mikko – Hannu ja Pasi – Jeppe. Ensimmäisessä semifinaalissa Mikko voitti Hannun 4-2 ja toisessa Jeppe sai revanssivoiton Pasista 4-1.

Jepen ja Mikon finaali alkoi Mikon siirtyessä noin 15 minuutissa jo 3-0 johtoon. Ensimmäiseen erässä Mikko teki aloituksesta 4 palloa pussiin ja siitä helppo AP. Toisessa erässä molemmat missasivat kertaalleen kymppipallon, mutta lopulta kymppi löysi säkinpohjan Skoben lyöntivuorolla. Kolmas erä oli erikoinen; Jeppe antoi lyöntivuoron push outin jälkeen takaisin Mikolle, joka teki ensin krossi-kyydin kulmaan jääden kuitenkin maskiin. Siitä oma-yksi-valli ja ykkönen kulmaan, jonka jälkeen ensin kolmen pallon kyyti ja perään ”normaali” kymppi kyyti.  Jeppe ei kuitenkaan anna mitään ilmaiseksi ja rupesikin erä erältä kapuamaan tasoihin. Kolmen tiukan erän jälkeen oltiinkin kontrassa, johon Jeppe teki tyylipuhtaan ja näyttävän aloituspartin. Jepelle näin jo kauden 8:s voitto. Kilpailu rankingin kolmospaikasta kaventui näin jälleen yhdellä pisteellä.

Jackpot (52 e) meni kuin menikin tällä kertaa Skobelle aloituspartilla. Loputkin roposista oli vaarassa mennä toiselle yrittäjälle Tuomas Komille, mutta hän jäi maskiin ensimmäisen säkityksen jälkeen ja pottiin jäi kympin verran pohjille.Luettu: 1884 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

JB
12.10.2012
00:25
  Rankinglista päivitetty.
Tube
10.10.2012
23:47
  Hyvä Jefe ja Skobe. Skobelle lisäksi onnittelut Jackpotista ja kiitokset nopeasta uutisoinnista.