Uutiset
Luotu: 03.03.2016 00:06:45 /
Muokattu: 03.03.2016 00:08:28 / Mikko Kauppinen

Poolin viikkokisat jälleen Piiparisen komennossa


Olipahan jälleen mukava huomata, että EBK klubin vetovoima imaisi sisäänsä jälleen mukavanlaisesti 16 pelaajaa eli leikkisästi ilmaistuna kaaviollisen. Myös Jussi Ahde avasi viikkokisakautensa EBK:lla. Jussin ensimmäisen kierroksen kirvelevä kontratappio vaihtui tappiopuolen mehevään kontravoittoon Tommi Fredrikssonista. Pääsystä cupiin Jussin pelit katkesivat kuitenkin kirvelevään kontratappioon Mikko Kauppiselle. Ilman takaiskuja kvartseihin selvisivät tällä kertaa Pasi Kilpivaara, Casper Matikainen, Miio ”lyönnissä” Ronkonen ja Tomi Piiparinen.

Kauppisen seuraksi vasemmalta laidalta puolivälieriin matkasi Pauli Wigelius, eiliset Kaisan viikkokisat voittanut Tuomo Träff sekä Miika Virtanen. Kvartsipelit olivatkin sitten selvää kauraa voittajille, sillä yksikään piikitetty pelaaja ei saanut yhtä erää enempää vastustajiltaan. Semifinaalipareiksi muodostui lopulta Kilpivaara – Matikainen ja Virtanen – Piiparinen. Pasi ”The Shield” Kilpivaara taisteli väkevästi ennakkosuosikki Matikaista vastaan, mutta ei voinut lopulta paremmalleen mitään Casperin viedessä ottelun nimiinsä 4-2. Samoin lukemin päättyi myös erittäin tasokas ja näytöslyöntitäyteinen toinen semifinaali Tomi Piiparisen eduksi. Illan ainoat miinusmerkkisellä tasurilla varustetut taistelijat kohtasivat siis finaalissa. Loppuottelussa nähtiin paljon näyttäviä turvallisuuslyöntejä, sivukierrettyjä ”svörvilyöntejä”, hyppypomppuja, nänniröpötyksiä sekä etenemis –ja pakittamislyöntejä.  Etevimmin näistä suoriutui tällä kertaa Tomi Piiparinen, joka otti toisen viikkokisavoittonsa perättäisinä viikkoina tällä kertaa lukemin 4-2.

Huomio pelurit! Viikonloppuna klubin naapurisalilla Kivenlahden Brodessa pelataan haastajasarjan osakilpailu. Sarja on tarkoitettu aloitteleville pelaajille ja on rakennettu siten, että osallistumiskynnys on erittäin matala. Osallistumismaksu on 20€ (juniorit & naiset 10€), ei lisenssi -tai seurapakkoa. Kilpa-asuksikin kelpaa vapaa, mutta siisti pukeutuminen. Pelimuotona on tällä kertaa monen ihannoima kasipallo. Ilmoittautuminen päättyy torstai-iltana klo.21:00 (SBIL:n keskustelupalstalla).

Kiitokset talkoojengille kutospöydän purkutöissä. Tuomo Träff ja Tomi Piiparinen pelasivat historian viimeisen ottelun legendaarisella kutosella. Tomi voitti ottelun 4-1. Ensi viikolla uuden kutosen virkaa toimittaakin sitten Dino Sport PRO –merkkinen huippulavetti!Luettu: 727 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Tube
03.03.2016
10:50
  Pöydät roudattu, kiitos Jeppe ja Tor kantoavusta. Asennus venyy ensi viikkoon, mutta lupasivat, että on keskiviikkona kisoihin mennessä valmiina.
Tor
03.03.2016
07:35
  Hyvä Tomi. Ja Cappe. Tervetuloa Dino.
Miika
03.03.2016
00:50
  Hyvät pelit taas, onnittelut voittajalle!
Tube
03.03.2016
00:30
  Onnittelut voittajille ja kiitokset täältäkin ripeälle talkooporukalle. Siinä ei kauaa nokka tuhise, kun kaikki osallistuu edes hieman. Me mennään aamulla Jepen ja Janzonin kanssa nostamaan kutospöytä autoon ja kannetaan uusi pöytä sisään odottamaan kasausta. Pöytä on mahdollisesti pystyssä jo tällä viikolla, riippuen asentajien kiireestä.
Skobe
03.03.2016
00:09
  Tasurit:
Tor Janzon 1
Tomi Piiparinen -1
Mikko Paajanen 0
Mika Kanta-oksa 1
Jukka Hällström 1
Tuomo Träff 0
Miika Virtanen 0
Pasi Kilpivaara 0
Pauli Wigelius 1
Casper Matikaine -1
Miio Ronkonen 0
Lauri Kankkunen 1
Mikko Kauppinen 0
Jooel Honkasalo 0
Tommi Fredriksson 1
Jussi Ahde 1