Uutiset
Luotu: 03.04.2016 17:26:15 /
Muokattu: 03.04.2016 17:47:25 / Joni Ahola

Viikonlopun kisasatoa EBK:laisittain


Poolissa pelattiin suuri B-SM kilpailu Tampereella yli 120 pelaajan voimin. EBK:n pelaajista Mikko Kauppinen ja Jyri Toivonen selvittivät tiensä mukavasti puhtaalla 32-cupiin toiselle pelipäivälle. Skobe iski itsensä aina kympin sakkiin voittamalla Jari Mäkelän 6-3. 16-cupissa Skobe kärsi niukan 5-6 tappion Kai Kolehmaiselle. Jyri kärsi puolestaan 3-6 Jani Paalasmaalle ja oli kisojen 17. Pasi Kilpivaara ei selvinnyt lauantailta jatkoon.

Helsingin Baribalissa 37 pelaajaa otti osaa Haastajasarjan kilpailuun. EBK:n edustaja Jooel Honkasalo pelasi todella vakuuttavasti kilpailun aina semifinaaleihin saakka. Varsinkin 16-cupissa Jooel näytti parasta jälkeään iskemällä mm. lumierälukeman 5-0 vain 15 minuutissa. Semifinaalissa Jooel joutui taipumaan 4-6, mutta Jooelille upeasti kolmas sija. Kisoissa tehtiin myös historiaa sillä voittajaksi pelasi lopulta vain 9-vuotias Jori Narvola (joitakin viikkoja takaperin myös kaisan RG-kisoissa hyvän debyyttinsä tehnyt lahjakas nuori herra Lappeenrannasta, Pasi Narvolan poika).

Kaisassa kolme EBK:n sankaria matkustivat aina Rovaniemelle saakka kauden toiseksi viimeiseen RG-kilpailuun. Varsinkin Tuomas Komilla oli tiukka tilanne kaisan kokonaisrankingissa ja hän saavuttikin kisoista viidellä voitolla kuudennen sijan. Pytty jäi niukasti saamatta mukaan, mutta Kabiken parhaan pelaajan palkinto Tubelle tärkeiden RG-pisteiden lisäksi. Tube nousikin kahdesti todella pahasta ahdingosta voittoon, kun hän oli toisessa ottelussa 10-56 perässä ja kuudennen kierroksen ottelussa 19-55. Jukka Kontio pelasi myös itsensä toiselle pelipäivälle saavuttaen kolme voittoa. Kolmas EBK:n edustaja Pekka Verho joutui tyytymään kahteen otteluun.Luettu: 677 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Jooel
03.04.2016
23:08
  Tiukkaa oli Skobe sulla, hyvä suoritus silti. Sun kaikki voitot oli muuten lukemin 6-3 :D
Skobe
03.04.2016
22:37
  Hyvä napapiirin sankarit ja Jooel! Meikäläisellä oli ihan hauska kontra 8-joukkoon pääsystä. Olin noussut kontraan 5-2 tappioasemasta ja kontrassa yksi minun pallo ja kaksi vastustajan palloa päätyi saman kulmasäkin suulle ilman että niitä oli mahdollista säkittää. Aikamme siinä hiiviteltiin kunnes löysin itseni maskista. Minulla oli siinä vaiheessa vain kasi jäljellä ja vastustajalla yksi pallo. Osuin kasiin eikä vastustajan lähes luukulla ollut pallo jäänyt ihme ja kumma suoraan alle, mutta kaveri teki ylikulmaan ja kasin päälle pox.