Uutiset
Luotu: 17.10.2012 22:17:14 / Tuomas Komi
Muokattu: 17.10.2012 23:21:48 / Joni Ahola

Jepster poolin viikkokisojen voittoon.


Poolin viikkokisoissa oli vuorossa 8-pallo ja paikalle saapui 12 pelaajaa. Kaksi aktiivista ja rankingin kärkipään pelaajaa Mikko Kauppinen ja Hannu Vesterinen joutuivat jättämään tällä kertaa kisat väliin, mutta sen sijaan Markus Leppiaho ja Arto Eloranta tulivat kerhon ulkopuolisista mukaan pitkän tauon jälkeen.

Voittajien puolelta 4-cuppiin tiensä raivasivat suvereenisti Markus `Tuisku´ Leppiaho ja Tuomas `Tube´ Komi. Tuisku oli tyly alkupeleissä ja voitti Markun 3-0, Jepen 3-1 ja Jannen 4-0. Tube puolestaan nappasi voitot Mikko Paajasesta 3-0, Tor Janzonista 3-0 ja Jyri Toivosesta 4-2.

Losersidella Markku sai pelinsä kulkemaan ja voitti Veskun 3-1, Torin 3-1, Jannen 4-0 ja eteni semeihin. Jeppe puolestaan voitti Arton 3-0, Paajasen 3-1 ja Jyrin 4-2.

Semifinaaleissa Jeppe ja Tuisku kohtasivat uudelleen ja Jeppe ei antanut Tuiskun yllättää itseään toistamiseen vaan eteni finaaliin 4-2 voitolla. Markku jatkoi hyvää peruspeliä Tubea vastaan ja rankaisi hienosti Tuben virheistä. Markku voitti pelin 4-2 ja pääsi Jeppeä vastaan finaaliin.

Finaalissa Jeppe siirtyi jo 2-0 ja 3-1 johtoon, mutta Markku ei luovuttanut ja nousi kontralle. Kontraan Markulta tyhjä aloitus ja Jeppe lavetille. Jepeltä jäi kuitenkin toka pallo luukulle ja Markku pääsi vielä yrittämään. Markulta upea tyhjennys, mutta kasin päälleveto maskiin. Markku sai kuitenkin osuman kasiin, muttei pussitusta tai seiftiä. Jeppe ei enää erehtynyt, vaan teki perusvarman pöydäntyhjennyksen ja voitti pelin 4-3.

Jeppe nousi rankingissa Kauppisen ohi kolmannelle sijalle ja samalla syyspottitaistelussa Hannun ohi kakkossijalle.

Tulokset:
1. Jesse Särkisilta
2. Markku Määttä
3. Tuomas Komi
    Markus Leppiaho
5. Janne Alho
    Jyri Toivonen
7. Tor Janzon
    Mikko Paajanen
9. Tuomo Träff
    Vesa Puustinen
    Mika Koljonen
    Arto ElorantaJackpotissa vaatimatonta 24€ pottia pääsi koittamaan Tube ja Jeppe.
Tube sai alotuksesta 2 palloa pussiin ja suht mukavan näköisen pöydän. Pallot putoilivat nopealla tahdilla pussiin, mutta epäonninen päälleveto kasille koitui kohtaloksi. Kivi pyörähti niukasti keskipussin haagin taakse, jolloin vallissa kiinni ollut kasi ei enää näkynytkään. Stoppari olisi sen jälkeen riittänyt ysille. Tube sai kuitenkin kaivettua osuman(oma kaksi vallia), mutta ei kuitenkaan mennyt pussiin.
Jeppe puolestaan sai aloituksesta ykkösen pussiin, mutta kakkonen jäi maskiin ja se yritys tyssäsi siihen.Luettu: 1999 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

JB
17.10.2012
23:35
  Rankinglista päivitetty