Uutiset
Luotu: 05.06.2016 15:30:00 /
Muokattu: 08.06.2016 00:50:51 / Joni Ahola

PVK vs. EBK III (Lentopalloa pelattu) Ystävyysottelu oli lauantaina 4.6.2016


Kolmas kerta toden sanoo, sopii tämän vuoden riimeihin, kun EBK ja PVK kohtasivat kolmannen kerran ystävyysottelun merkeissä. Kaksi ensimmäistä kertaa me oltiin hävitty PVK:lle jalkapallo-ottelu ja lajiksi valikoitiin isäntien toimesta tänä vuonna lentopallo, tai pikemminkin 5 vs. 5 rantalenttis lentopallosäännöin. PVK:n isännöimä tapahtuma pelattiin Kannelmäen urheilupuistossa hyvässä hengessä, mutta silti hyvinkin voitontahtoisesti lähtivät molemmat kerhot otteluun mukaan. Tuomarina ottelussa toimi Petri "Puuha-Pete" Mikkonen ja peli pelattiin paras viidestä eli kolmeen voittoerään. EBK voitti ottelun upeasti 3-1 eräluvuin 25-20, 15-25, 26-24, 25-14.

Ottelun kulminaatiopiste nähtiin kolmannessa erässä, kun EBK nousi loppumetreillä kahdeksan pisteen takaa-ajosta 26-24 erävoittoon (9-17 pahimmillaan). PVK:lla oli erän aikana kaksi ottelupalloa tilanteessa 22-24, mutta EBK teki neljä pistettä perätysten ja taisi erävoitolla hieman halkaista PVK:n selkärankaa. Viides erä meni aivan erän alkua lukuunottamatta EBK:n hallinnassa ja naatiskellen voittoon.

PVK - EBK ystävyysottelu 4.6.2016, Lentopallo-ottelu Kannelmäen urheilupuisto
Vasemmalta ylhäältä: Pekka Verho, Mikko Kauppinen, Jesse Hämäläinen, Tatu Tainio, Teemu Träff, Jouni Ritari, Lasse Kankare, Pekka Kaipainen, Tero Päivinen, Matti Hämäläinen, Tuomas Muurimäki, Jyrki Nikitin, Pekka Ruotsi, Petri Pohjola.
Vasemmalta alhaalta: Tuomo Träff, Joni Ahola, Pentti Kalliomäki, Tuomas Komi, Panu Pekkala, Pasi Kilpivaara, Jarmo Tainio


Ottelun jälkeen siirryttiin Puhveliklubille saunomaan, syömään grilliruokaa ja pelaamaan kaisan nelinpelejä sekaparein eli pääosin parit arvottiin niin, että jokainen pari muodostui EBK:n ja PVK:n pelaajasta. n. 7 tunnin turnaukseen osallistui kymmenkunta paria ja parhaiten menestyivät Joonas Lounamaa & Tero Päivinen sekä Tuomas Komi & Tatu Tainio jotka pelasivat turnauksen finaalissa. Joonas & Tero voittivat turnauksen puhtaalla pelillä. Nelinpelit pyriksen ja kaisan ääressä jatkuivat luonnollisesti läpi yön ja moni voikin kuvitella sen ilon ja tunteen määrän, vaikka ei olisi paikalla ollutkaan.

Hienoa, että EBK pääsi osallistumaan mukavan sopivalla määrällä päivän tapahtumaan ja kiitos myös kannustajille jotka olivat saapuneet kyyditsemään, tukemaan ottelussa ja auttoivat EBK:n voittoon.

Suurimman kiitoksen ansaitsee koko PVK & Puhveliklubi joiden vieraanvaraisuus oli Espoota kohtaan jälleen huippuluokkaa ja varmasti jokaiselle jäi ystävyysottelusta ja tapahtumasta todella lämmin ja mukava maku. Jyrki Nikitinille ja muille PVK:n kokeille myös erikoismaininta huippusuorituksesta ruokavastaavina! Piffit, spydarit ja kaikki muu mättö osuivat ja upposivat oikein makoisasti ja juomatarjoilu sekä koko tunnelma oli asiankuuluvan rattoisaa Isolla Rennolla meiningillä. EBK kiittää!

 
Pasi Kilpivaara ja Teemu Träff lämmittelemässä. Molemmat kuuluivat EBK:n ykköstykkeihin ja pelastivat EBK:lle todella monta pistettä tuikitärkeissä paikoissa.

Teemu Träff pelastanut juuri upeasti PVK:n hyökkäyksen heittäytymällä.


Pekka Verho juuri passaamassa Joni Aholan torjunnan jälkeen EBK:n hyökkäyskuviota käyntiin.


Jesse Hämäläinen (kesk.) taitavana futaajana pelas(t)i PVK:lle montakin pistettä taitavalla jalkapelillä.


Ottelu on päättynyt EBK:n voittoon ja PVK:n puheenjohtaja Jarmo Tainio kiittää kädestä pitäen EBK:n puheenjohtajaa Joni Aholaa. Ensi vuoden lajista päättää sitten EBK, kun meillä on kunnia toimia tapahtuman isäntänä.

Lisää kuvia: http://www.espoonbiljardikerho.com/PVKEBKIII.phpLuettu: 1315 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Teme
05.06.2016
20:29
  Olihan taas jäätävää settiä.mutta mitä muutakaan voi odottaa kun pannaan nippu huippu äijiä rentouttavaan akvititeetin pariin.kaikki kolme tapahtumaa on ollut loistavia eikä varmaan mikään nouse ylitse muiden mutta viimesin on aina tuoreena mielessä ja tulihan se kaivattu päänahkakin kynittyä.kaikkia osallistujia kiittäen.t.teme
JB
05.06.2016
16:46
  Aivan mahtava päivä, yksi vuoden parhaista. Kiitos PVK ja kiitos meidän omat jätkät. Nämä pysyy muistossa läpi elämän. PJ kumartaa ja tykkää!