Uutiset
Luotu: 13.07.2016 00:15:00 /
Muokattu: 02.08.2016 11:50:03 / Joni Ahola

EBK:n Kesärieha ja Kahdeksas Ihme - lauantaina 30.7.2016Kesän kohokohta on jälleen kohta aivan ovella. Perinteistä Kesäriehaa vietetään jo kahdeksannen kerran ja jo totutusti Espoonlahden alueella. Pientä kisailua toinen toistaan hauskemmissa ja erikoisemmissa lajeissa päivän aikana ja ilta huipentuu palkintojenjakoon ja saunomiseen sekä grillailuun Ravintola Casanovan saunatiloissa.

Tämä tapahtuma on ollut joka vuosi upea ja kaikkien osallistujien mieleen. Tänäkin vuonna toistuu samantyyppinen kaava kuin aikaisemmin. Reilu puolet lajeista on ns. taitolajeja, joskin useat sellaisia, ettei niitä voi juuri etukäteen harjoitella ja saadaan sitä kautta mukavaa yllatysmomenttia voittotaisteluun, kun tuurikin ratkaisee.

Tapahtuma on erinomainen yhteishengen kasvattaja ja sen takia se sijoittuukin aina tähän uuden kilpailukauden alkuun. Siitä on hyvä ponnistaa uuteen kauteen! Tapahtumaan saa osallistua kaikki EBK:n ja Klubin jäsenet. Katsojiksi ja kannatusjoukkoihin saa tulla myös Avecit. Etukäteisvalmisteluiden vuoksi ilmoittautumisia toivotaan hyvissä ajoin.

Mukaan jo ilmoittautuneet näkee tästä linkistä: http://www.espoonbiljardikerho.com/Registered.php?id=94

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ.
Ilmoittautua voi myös tämän uutisen kommenttikenttään.

KESÄRIEHA VIII LAUANTAINA 30.7.2016:
ALKAA KLO 12:00

Aloituspaikka on Espoonlahden uimahallin (Espoonlahdenkuja 4)  takapihalla
(ylätasanteen lenttiskenttä ja alatasanteen nurtsialue). 
Ilmoittautuneiden kokonaismäärä vahvistetaan avajaisten yhteydessä ja osallistumismaksut (20€) kerätään.
Ajoissa eli viimeistään määräaikaan 12:00 mennessä paikalla olijat saavat 2 lähtöpistettä.
Avajaisten yhteydessä puheenjohtaja esittelee vähän Kesäriehahistoriaa ja avaa kilpailut.

KESÄRIEHA 30.7.2016:

1. Laji: Frisbeen tarkkuusheitto
- maalialue/-tolppa n. 20m päässä heittopaikasta. Arvottu heittojärjestys ja 8 parasta finaalikierrokselle.

2. Laji: Mökkitikka(nen)
Perinteinen mökkitikka jossa alkukierrosten jälkeen 8 parasta finaaliin.
- kolme heittokierrosta arvotussa järjestyksessä josta yhteispistein selvitetään kahdeksan parasta. Finaalissa kaksi heittokierrosta käänteisessä järjestyksessä. Lähtöpisteet on puolet saavutetuista alkukierroksen pisteistä. Pyörristys alaspäin ja tasatilanteissa molemmat jatkoon. Voitto ratkaistaan tasatilanteessa uusintaheittokierroksella

3. Laji: Kaisapallon tarkkuusheitto
Kaisapallosarjan heittoa arvotussa järjestyksessä mahdollisimman lähelle maalialuetta/tolppaa/biljardikeppiä. Kaksi parasta lasketaan (mitataan esim. sentin tarkkuudella) ja niiden summa on tulos. 8 parasta pelaajaa finaaliin, jossa alkukierroksen tulokset nollataan. Rajalla olevissa tasatilanteissa molemmat jatkoon. Finaalikierros käänteisessä järjestyksessä.

4. Laji: Fudisgolf
Pareittain pelattu tuttu kisa jossa toinen laskee toisen potkut ja sitten toisin päin. Vähiten potkuja ennalta määrätyn radan läpi suorittanut voittaa. 4 parasta tulosta (tai useampi tarvittaessa jos monella sama tulos) suorittavat vielä erillisen finaalikierroksen joka ratkaisee voittajan. Tasatilanteessa erillinen tarkkuuspotkukilpailu tai KSP.

Välipuheita, yhteishengen kohotusta, yhteiskuvaa yms.
Lounastauko n. 15:30-16:00 aikoihin
 

5. Laji: Tulitikun heitto
- Tulitikun pituus- ja tarkkuusheittoa. Sijoituskeskiarvo ratkaisee. Heittotapa vapaa, kunhan tulitikku on ehkä. Alkukierros ja finaalikierros.

6. Laji: Kolikonheitto seinään sekä kruunaa & klaavaa 
Kolikonheittokaksintaistelut kaisahakukaaviolla. Ottelut paras kolmesta/viidestä ja kahdesta piikistä pihalle. Parittomat kierrokset heitetään kolikkoa seinään ja parilliset kierrokset on Kruuna & Klaava mittelöitä.

7. Laji: Saappaanheitto
Saapasta koitetaan heittää mahdollisimman pitkälle.  8 parasta vielä erikseen finaaliin. EBK:n ennätys on 29,65m (Jouni Kelokaski). Huom! Uudet heittosaappaat hakusessa...

8. Laji: Pituuspotku
Kuka potkaisee SuperTele pallon pisimmälle? 8 parasta vielä erikseen finaaliin. EBK ennätys 40,52m (Mikko Paajanen)

n. 19:00 on siirtymävaihe Casanovan saunatiloihin (kävelymatka), jossa suoritetaan tarvittaessa vielä päätöslaji ennen kuin suoritetaan palkintojenjako. Vapaaehtoisen saunomisen lisäksi Casanovassa on myös grillausmahdollisuudet jotka EBK hyödyntää tarjoten vähintään makkaraa. Sauna on EBK:n käytössä koko illan!

9. Laji: The Hattu (most likely in the Casanova)
Kukapa ei tietäisi vielä, mikä on "The Hattu". Loistava jännitysnäytelmä Kesäriehaan. Tässä erona, että Haluat olla se viimeinen hatussa... Heti perään suoritetaan Kesäriehan palkintojenjako ja loppupuheet.

                      
Muuta oleellista:
- Osallistumismaksu on 20e joka menee kokonaisuudessaan palkintoihin ja ylläpitokustannuksiin (palkinnot, sauna, ruoka, osa juomista yms.). EBK hoitaa ylimenevän osuuden.
- Maksut käteisellä EBK:n puheenjohtajalle viimeistään kesäriehan avajaisissa.
- Rahapalkintoja ei ole, mutta pokaalit kolmelle parhaalle + voittajalle nimi upeaan kiertopalkintoon ja Suomen maajoukkue pelipaita vuodeksi esim. olohuoneen seinälle.
- Ajoissa paikalla olijat saavat 2 lähtöpistettä.
- EBK:n toimesta riehapaikalla on myös naposteltavaa ja alkoholitonta virvoitusjuomaa + pizzaa riehan puolivälissä.
- Omat (alkoholi)juomat mukaan...
- Sääennusteet... ihan sama mitä on luvannut. EBK on tilannut kyseiselle päivälle aina suht aurinkoista ja lämmintä päivää (sori viime vuodesta, ei toistu enää...) joten sopivan vaatetuksen lisäksi kannattaa muistaa aurinkorasvat ja kunnollinen nestetankkaus päivän aikana (myös vettä!). EBK:n vihreä jalkapallosta ja lentopallosta tuttu paita on hyvä vaatetus riehaan, mutta hyväksytään myös EBK:n uusi tai vanha pelipaita. Luonnollisesti edellisen vuoden mestari (Jouni) pitää yllään kiertopalkintopaitaa (myös saappaanheitossa). Jos nyt jostain syystä sää ei meitä suosi lainkaan (mitä ei ole tapahtunut vielä ikinä), niin EBK:n päätäntäelin keksii hätäratkaisun kesäriehan järjestämiseksi mahd. kuivemmissa tiloissa).
- Palkintojenjaon + saunan jälkeen moni saattaa haluta baari-iltaan toiset vaatteet joten vaihtovaatteet kannattaa ottaa mukaan.
 

Tulosseuranta: http://www.espoonbiljardikerho.com/Kesarieha/

 

Lämpimästi tervetuloa kaikille!

Terveisin,

Joni "Johnny Boyh" Ahola
Puheenjohtaja

Kesärieha voittajat kautta aikain:
2009 Joni Ahola
2010 Teemu Träff
2011 Joni Ahola
2012 Teemu Träff
2013 Joni Ahola
2014 Mikko Kauppinen
2015 Jouni Kelokaski
2016 Sinä?

Tule mukaan! Jos et ehdi kisaamaan niin tule moikkaamaan ja kannustamaan!Luettu: 1649 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Tube
01.08.2016
22:32
  Kiitos kaikille mukavasta riehasta, tästä on hyvä ponnistaa alkavaan kauteen. Saunatiloihin jäi jotakin tavaraa, kun Jonin kanssa poistuimme viimeisinä. Joku voisi ottaa sieltä kaikki unohtuneet tavarat klubille, kun menee hakemaan omiaan.
Fredi
01.08.2016
19:31
  Löytyikö keneltäkään kassista ylimääräisiä mustia shortseja, alushousuja ja sukkia...
Paajis
31.07.2016
23:50
  Jees, kyselen sieltä. Kuvia laitoinkin jo dropboxiin ja pitäisi olla sulle jaettuna se kansio.
JB
31.07.2016
23:21
  Oli mahtava ja pitkä päivä. Kiitoksia kaikille ja onnittelut vielä pokalisteille. Paajis, sun rojut jäi Casiksen saunatiloihin hyvin tod.näk. Laitan alkuviikosta yhteenvedon päivästä ja Mikko laittanee varmaan kesärieha kuvia jakoon/mulle avuksi. (ja muutkin jotka on ottanut kuvia voi laittaa niitä jakoon) Tnx.
Wj
31.07.2016
13:41
  Kiitoksia kaikille oli hurjaa taas.

Fredi: soitatko tai paa viestiä olis kyssärii
Fredi
31.07.2016
13:31
  Olihan jälleen mahtava kesärieha! Iso KIITOS kaikille.
Paajis
31.07.2016
12:32
  Mahtava päivä jälleen, kiitos kaikille! Aurinko paistoi KOKO päivän ja lajit olivat haastavia (syntyi eroja).

Mulla jäi varmaankin Casikseen (muualla en muista stripanneeni) ebk-paita, housut ja bokserit. Sattuiko joku ottamaan mukaan?
JB
26.07.2016
20:14
  Jouni muistaa sitten kaksi asiaa (vielä toistaiseksi) hallitsevana mestarina. Varsinainen kiertopalkinto mukaan ja lisäksi Leijonapaita pitää olla edellisellä voittajalla päällä.
Skobe
25.07.2016
17:02
  Radanrakentajille; Fudisgolffin rata oli viime vuonna liian helppo; eroja ei syntynyt tarpeeksi..
Wj
25.07.2016
14:25
  Meges
JB
25.07.2016
12:21
  Kesäriehan kahdeksannen ihmeen lajit on valittu. mm. Frisbee ja Tulitikku palaa ohjelmistoon - lue lisää tästä uutisesta. Espoonlahden uimahallin takana ollaan totuttuun tapaan ja siellä tapaamme siis viim. klo 12:00. (muistakaa lähtöpisteet). Ja n. 19:00 aloitetaan siirtyminen Casanovan saunatiloihin. Tänä vuonna keilaus jää väliin ja olemme muutenkin nyt vain yhdessä paikassa ennen Casanovaa.
Skobe
23.07.2016
13:45
  Tämä yksinkertainen champ on todennäköisesti myös mukana, mutta asia varmistuu myöhemmin..
Wj
15.07.2016
21:49
  Nii ja keilaus ois kiva
Wj
15.07.2016
14:56
  Oma saapuminen auki, mutta,jos saa toivoa niin ei lajeja casikseen. Ja noin pieniä saappaita ei oo ollu peruskoulun jälkeen
teme
15.07.2016
11:27
  edellis vuosien voittajat automatic mukaan.heiltä tuon osallistumis maksun vois jättää perimättä.muutenkin heitä vois kohdella kyseisenä päivänä,niinkuin kutsuvieraita kohdellaan.joo,joo,tiedän.nyt ne herneet pois nenästä.
JB
13.07.2016
00:32
  Kymmenen nimeä on jo Kesäriehassa mukana. Laittakaahan nimeä listaan ken tiedätte pääsevänne tai ilmoitelkaa tässä mikäli olette varmasti estyneet. Kiva jos saataisiin vähän uusiakin mukaan jotka ei ole koskaan ollut - tämä on pikkujoulujen ohella todella mahtava tapahtuma. Todennäköisesti ollaan taas Espoonlahden uimahallin takana nurmialueella, mutta suunnitellaan vielä yksityiskohtia edellisvuosien tapaan. Voitte tässä laitella myös lajitoiveitanne, että mitkäs lajit meillä tänä vuonna voisi olla mukana. Ja huom! Löytyykö keneltäkään vanhoja n. 42-44 numeron saappaita jotka voisi uhrata kesäriehan käyttöön. Omat lahjoittamani saappaat 2009 ovat alkaneet tulla tiensä päähän.