Uutiset
Luotu: 15.08.2016 21:30:12 /
Muokattu: 20.08.2016 22:00:46 / Tuomas Komi

Casper Matikainen huippuvalmentajan leirille elokuussa!


Arvostettu ja tunnettu Pool-valmentaja Johan Ruijsink saapuu elokuussa Suomeen pitämään 16 hengen treenileiriä.

Leiri järjestetään Kotkassa Finnalistin salilla 8.-13.8. ja siihen osallistuu sekä suomalaisia, että venäläisiä pelaajia.

Johan Ruijsink on toiminut mm. Hollannin (Pool) maajoukkueen valmentajana ja on ollut useasti kapteenina Euroopan voittoisassa Mosconi Cup-joukkueessa. Nykyään Ruijsink valmentaa venäjällä poolin huippupelaajia ja sellaisiksi pyrkiviä.

Vastaavia leirejä on järjestetty paljon etenkin Hollannissa ja sen ovat läpikäyneet monet Eurotour rankingin kärkinimet, kuten Nick Van Den Berg, Niels Feijen, Stephane Cohén, Serge Das, ym. Mikäli formaatti on samantyyppinen, niin luvassa on pitkiä ja monipuolisia 12 tunnin treenipäiviä.

Leirin ohjelmassa on mm. pelitekniikan ja taktiikan kehittäminen, harjoitusohjelmat, straight poolin strategiat, henkinen puoli ja sen hyödyntäminen käytännössä. Näitä metodeja on hiottu vuosikausia yhdessä Euroopan ja koko maailman parhaiden pelaajien kanssa.

Nyt muutamalla suomalaisella on mahdollisuus osallistua tähän huipputason valmennukseen ja Casper sai onneksi paikan leiriltä.

Leirin hinta majoituksen kanssa on jossain 500-600€ tietämillä ja yritän saada siihen Casperille täyden tuen. Tällä hetkellä Capen sponssitili on nollissa viime kauden ahkeran Eurotour kiertämisen jäljiltä, joten apu olisi taas tarpeen. Mikäli siis pystytte auttamaan joko rahallisesti tai kysymään tukea esim. työpaikaltanne, niin olisimme erittäin kiitollisia.

Mikäli tukea järjestyy riittävästi, Casper haluaisi kovasti lähteä marraskuussa Kreikkaan kisoihin muutaman muun suomalaispelaajan kanssa.

Tuen voi maksaa seuran tilille, viestiksi esim. Cappe sponssi. Tukea voi myös maksaa käteisenä Tubelle tai Jonille, jotka ohjaavat rahat seuran tilille, Capen omaan `lokeroon´. Kiitos jälleen jo etukäteen :)Luettu: 1113 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Tube
20.08.2016
22:07
  Cappe on luvannut (vastapalveluksena saamastaan tuesta) järjestää EBK:laisille treenitapahtumia, joissa Cappe kertoo leiristä ja siellä opituista hyvistä harjoituskuvioista. Tästä on apua varmasti monelle, etenkin kaikille Pool-pelaajille. Tämä olisi varmaankin fiksuinta tehdä n. 4 hengen ryhmissä, jotta homma pysyy tehokkaana. Casper voisi itse ilmoittaa tässä hänelle sopivia ajankohtia, niin halukkaat voivat ilmoittautua niihin mukaan. Klubilla on rauhallisinta maanantaisin ja torstaisin, sekä viikonloppuisin. Tukemiseen osallistuneet voivat kysellä myös yksityisopetusta.
Cappe
16.08.2016
18:23
  Noniin elikkä haluisin kiittää todella paljon kaikkia jotka mahdollisti tämän leirin ! Koska leiri oli parasta motivaatio boostia mitä mun peliin on ikinä tullut. Leirillä tuli opittua keskittymistä , kuinka treenata , milloin treenata mitäkin ja vaikka mitä muuta! Leirillä porukka henki oli hyvä ja 8-14h treeni päivät oli parhaita kun salilla hehkui tekemisen meininki! Nyt kovalla motivaatiolla reeniä reeniä ! Nähdään klubilla !
Tube
11.08.2016
00:54
  Capelta terveiset Kotkasta! Cappe on aivan innoissaan ja fiiliksissä harjoitusleirin tunnelmasta ja meiningistä. Oppimis- ja treenamismotivaatio on huipussaan. Hienoa!
Tube
08.08.2016
11:37
  Suurkiitokset kaikille tukijoille!
Leiri alkaa tiistaina klo 13 suomalaispelaajien tason kartoittamisella valmentaja Ruijsinkin toimesta. Venäläispelaajat liittyvät ryhmään keskiviikkoaamuna, jolloin alkaa 4 päivän tehotreeni. Sunnuntaina pelataan vielä kisa osallistujien kesken, jossa valmentaja Ruijsink arvioi pelaajien turnauspelaamista. Tästäkin leiristä tehdään kunnon yhteenveto minun ja Capen toimesta ja toivottavasti muutkin pääsevät ammentamaan treenivinkkejä, ym.
Skobe
27.07.2016
11:49
  Täältä myös pieni siivu Capselille
Lauri
22.07.2016
18:15
  Mukana.
Fredi
22.07.2016
15:28
  Mukana.
Altti
22.07.2016
14:35
  Osallistun
JB
22.07.2016
12:57
  Täältä tulee meikäläiseltä siivu Capen lokeroon