Uutiset
Luotu: 10.08.2016 23:45:33 /
Muokattu: 10.08.2016 23:49:23 / Mikko Kauppinen

Piiparinen vahvassa pool-iskussa myös kesätauon jälkeen


Poolin viikkokisat palasivat kesälomilta rytinällä 14 pelaajan voimin, mikä on hienosti 0,7 pelaajan verran yli keskiarvon. Myös Antti Soininen uskaltautui ensimmäistä kertaa mukaan EBK:n viikkokisoihin. Antti kärsi ensimmäisellä kierroksella tappion Tor Janzonille ja joutui tämän jälkeen odottelemaan hyvän tovin seuraavaa koitosta, kiitos tappiopuolen vapaataipaleen. Mikko Paajanen ei palkinnut Antin pitkää odotusta, vaan iski taululle 4-2 voittolukemat.

Voittaneiden puolelta kvartseihin selviytyivät Henry Grahn, Mikko Kauppinen, Tomi Piiparinen ja kesä-Jesse Särkisilta. Paajasen lisäksi tappiopuolella kunnostautuivat Jooel Honkasalo, Tuomo Träff sekä hienosti Niko Hällström. Kauppinen, Piiparinen ja kesä-Jesse voittivat kvartsinsa selvästi 4-1 luvuin, mutta Henry Grahn ja Jooel Honkasalo kamppailivat koko rahan edestä. Jooel oli kuitenkin kaksikosta tällä kertaa kovempi vieden ottelun 4-3.

Jooel jatkoi vahvasti semifinaalissa myös Mikko Kauppista vastaan ja harjasi ottelun lukemin 4-2. Kaksikon keskinäiset ottelut ovat nyt 7-16 Kauppisen eduksi. Kesä-Jessen rekisteröidyttyä pitkästä aikaa kisoihin biljardia seuraava yleisö kuiskutteli pitkin iltaa, saadaankohan tänään nähdä yksi EBK:n klassikkokohtaamisista. Ja saihan yleisö haluamaansa biljardiherkkua, kun Piiparinen ja Särkisilta ottivat yhteen. EBK:n tilastotiimin vuodesta 2013 lähtien pitämän statistiikan mukaan Jesse ja Tomi ovat kohdanneet peräti 51 kertaa ennen illan semifinaalia. Tomi johtaa keskinäisiä otteluita tiukasti 28-33 luvuin. Tomi onnistui kaunistelemaan tilastoja voittamalla Jessen tällä kertaa lukemin 4-2.

Illan finaalin jälkeen Jooel manaili kadonnutta pikkusormeaan, joka EBK:n kisatoimituksen saamien tietojen mukaan löytyy Tomin auton hansikaslokerosta siitä rapalavieheiden ja frisbeiden vierestä. Pienen annetun siiman jälkeen -1 tasoituksesta lähtenyt Tomi vei nimittäin viisi erää perätysten ja näin ollen koko ottelun lukemin 4-1.

EBK:n viikkokisapoppoo haluaa toivottaa EBK:n Janne Alholle ja Henri Kaksoselle sekä koko muulle Suomen joukkueelle menestystä loppukisoihin senioreiden Euroopan mestaruuskisoissa.Luettu: 552 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Miika
11.08.2016
08:41
  Hyvä Tomi & Jooel!
JB
11.08.2016
03:01
  Rankinglistat päivitetty