Uutiset
Luotu: 31.08.2016 23:41:32 /
Muokattu: 31.08.2016 23:43:20 / Mikko Kauppinen

Capseli ja Värjäri-90 poolimittelöiden finaalissa


Hieman kello viiden jälkeen kisaisäntä pystyi tyytyväisenä toteamaan, että tänäänhän saadaan aikaan kunnon mittelöt! Ja eikös vain samalla hetkellä ovesta paukkaa itse Vesku ”The Chef” Puustinen kuten oli viime viikolla lupaillut. Vesku oli kertoman mukaan hukannut viime viikolla aloitusysin klubimme tiloihin, sinne kutospöydän tietämille ja tuli nyt etsimään mokomaa mollukkaa. Vielä kaavion arpomisen jälkeenkin riitti tungosta kun Jussi Ahde saapui kilvoittelemaan yhdentenätoista pelaajana iloiseen joukkoomme. Höveli kisaisäntä arpoi Jussin vielä vapaana olevaan aukkoon kaavioon, jossa Jussi lopulta nappasikin pari voittoa ennen putoamistaan Mika Kanta-oksalle. Mika muuten hävisi ensimmäisessä ottelussaan Casper Matikaiselle, mutta siitä selvästi suivaantuneena löylytti jo mainittua Jussi Ahdetta sekä itse ranking-kärkeä Tomi Piiparista!

Casper ”Cappe” Matikainen ja Mikko ”Skobe” Kauppinen olivat jo aiemmin raivanneet tiensä semifinaaliin, ja jäivät odottelemaan vastustajiaan kaavion vasemmalta laidalta. Casper kulutti aikaa katselemalla Simpsoneita näköradiosta. Jaksossa Bartin ja Lisan hiukset olivat leikattu eriskummalliseen tyyliin aivan vinksalleen ja sekös vaan poiki hullunkurisia ja vauhdikkaita tilanteita. Samaan aikaan Skobe kulutti aikaansa tekemällä muistiinpanoja Casperin sohvanvaltauksesta.

Semifinaalivastustajat löytyivät lopulta kun Jyri Toivonen liittyi Mika ”K-O” Kanta-oksan seuraan voitollaan Vesku Puustisesta. Jyri kohtasi semifinaalissa jo toistamiseen illan aikana Mikko Kauppisen. Ensimmäisen mittelön vei Skobe, mutta tämän tärkeämmän nipisti Jyri lukemin 4-3. Casper Matikainen jätti puolestaan Mikan ilman erävoitoista tuttuja riemunkiljahduksia ja vei painin erin 4-1.

Värjäri-90 Toivoselle finaali oli jo toinen perättäinen, mutta Capseli oli tänään kuitenkin omaa luokkaansa. Illan loppuottelussa Capseli suoritti aloituslyönnin kaksi kertaa, siten että jokin muu kuin lyöntipallo meni pussiin ja pääsipä nuori hurrikaani siitä vielä jatkamaan pussituksiaan. Ja voi, että kun sattuikin niin, että kaikki loputkin pallot löysivät reittinsä pussin pohjille numerojärjestyksessä yhdellä ja samalla lyöntivuorolla. Miinusmerkkisellä tasoituksella urakoivalle Casperille kirjattiin lopulta melko selvä 4-0 voitto.

Veskun aloitusysiä ei löytynyt vieläkään, vaikka Tuomo Träff ja Mikko Ranta sitä kuumeisesti yrittivätkin etsiä. Ensi viikolla luvassa 50 euron jättipotti! No ei ihan 50 euroa, sillä pitäähän seuraavallekin etsijälle jättää jotain…

 Luettu: 630 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Tor
01.09.2016
16:05
  GREAT Cappe! Jyri kans!
JB
01.09.2016
00:10
  Rankinglistat päivitetty
Skobe
31.08.2016
23:44
  nimi/tasoitus/aapelit
Mika Kanta-oksa 1
Lauri Kankkunen 1
Mikko Paajanen 0
Tuomo Träff 0
Casper Matikainen -1 5
Jyri Toivonen 0
Tomi Piiparinen -1
Mikko Ranta 1
Mikko Kauppinen 0
Vesa Puustinen 1
Jussi Ahde 1