Uutiset
Luotu: 06.09.2016 21:11:18 /
Muokattu: 06.09.2016 23:20:01 / Jukka Kontio

Kaisan viikkokisoissa tiukkaa vääntöä!


Viikonlopun Espoon Avoimet houkutteli, syksyn ennätysmäärän (16) pelaajaa, virittelemään kisa kuntoaan. Träffin kuuluisasta biljardi suvusta oli myös mukana Teme, joka tällä kertaa ei päässyt kunnolla räväyttelemään peli osaamistaan. Viikkokisojen kestomenestyjä Alttikin ilahdutti meitä mukana olollaan, kuten olkapäätreeneistä toipunut Keittiömestari Puustis. Lisäksi Pena ja Simo olivat jättäneet taakse kesärientonsa ja palanneet sinisten verkojen pariin.

Puhtaalla cupin kierroksille selvitti tiensä Kontsa, Tuomo, Pecca ja Oulussa mainetta niittänyt "itästadin" veturi Gabriel Kaapo Puuska. Suurta kiinnostusta herätti ainakin uutisten kirjoittajan mielestä, että saavuttaako Kontsa kolmannen viikkokisa voiton putkeen ja paskat! Aina vaarallinen EBK: ta edustava Kimmo The Hillo lopetti kanan lennon lyheen cupin eka kierroksella. Neljännella kierroksella Kimmo The hillon iltasavotta päättyi kuitenkin, tiukassa trillerissä, seinään nimeltä Harppa The Lidl! Tästä Harppa kiristi entisestään turboruuvia ja antoi Winhalle semissä kyytiä mennen jo 52 - 32 johtoon. Mutta, Winhukka pistikin ihan ufo mestasta kaisan ylikulmaan ja hiipi pikkuhiljaa ohi ja finaaliin lukemin 53-60. Toisessa semissä vastakkain oli KOVAA kisakuntoa pitkin syksyä esittäneet Kultaranne Träff ja naulaaja Pecca the luotisuora pallot koppaan poks! Pecca menikin alussa jo turvalliseen 38-2 johtoon, kunnes Tuomon riisseli lämpeni ja tykitti 22 ja 14 pisteen pötkön ja ei vielä tässä kaikki. Noh, näinkö täällä aina käy käy...Tuomo Finaaliin lukemin 60 - 47.

Finaaliin alkutahdit määritti Winha pussitellen hienoja palloja mennen 21 - 3 johtoon. Winhan johtaessa 24 - 9 Tuomokin innostui pelistä ja meni 4 pisteen lyönnillä ja 19 pisteen pötköllä 24 - 32 johtoon pelikellon juuri lyödessä 15min kuluneeksi. Tästä peli eteni tasaisesti tilanteeseen 45 - 35 Winhalle. Kunnes peliä oli pelattu 30min, Winha pamautti kaisan ylikeskelle ja perään keskelle, Partti ja Winhan 3. viikkokisa voitto on nähnyt päivä valon!

 Luettu: 635 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

JB
08.09.2016
12:27
  Rankinglistat päivitetty