Uutiset
Luotu: 14.09.2016 23:27:24 /
Muokattu: 14.09.2016 23:28:51 / Mikko Kauppinen

Eero Vakkuri voittoon poolin viikkokisoissa


Täyden kympin verran pelaajia kokoontui alkuillasta keskiviikkona Tillinmäen biljardimekkaan mittelemään taitojaan poolin parissa. Tomi Piiparinen oli jälleen tavanomaisen vahva ja eteni voittamattomana cup-rientoihin. Vasta toista kertaa tällä kaudella EBK:n mittelöihin osaa ottanut Eero Vakkuri pelasi hienot alkukierroksen pelit Mika Kanta-oksaa ja Jooel Honkasaloa vastaan ja raivasi tiensä niin ikään jatkopeleihin.

Vakkurilta piikin saanut Mika Kanta-oksa tiputti puolestaan kaavion vasemmalla laidalla viime aikoina tulisessa vireessä olleen Jyri Toivosen lukemin 4-3. Mikko Ranta päätti kuitenkin lopulta Mikan taipaleen, 4-1 voitolla. Mikon lisäksi piikkipuolen cuppipaikan nappasi Jooel Honkasalo kontravoitollaan Mikko Kauppisesta.

Ensimmäisessä semifinaalissa Tomi Piiparinen lisäsi klapeja veturiin ja höyrysi selvään 4-0 voittoon Jooel Honkasalosta. Toinen semimittelö oli sen sijaan huomattavasti tiukempi kun kaverukset Eero Vakkuri ja Mikko Ranta ottivat yhteen. Ottelu eteni aina kutkuttavan jännittävään kontraerään asti, jossa Ranta jätti Eerolle paikan jota Vakkuri ei jättänyt käyttämättä. 

Finaalissa Tomi hölläsi hieman höyryämistään ja heltyi jättämään Eerolle paikan jos toisenkin. Vaan eipä Tomi tiennyt, että Eeropa käyttää paikat jäätävällä prosentilla hyväkseen. Erä toisensa jälkeen tulostaululle merkattiin Eeron hyväksi lukemia kertomaan voitetuista eristä. Tomi sinnetteli vielä tovin Vakkurin kelkassa, mutta Eero vei lopulta loppuottelun lukemin 4-1!

Jackpotissa Honkasalo ja Paajanen pääsivät kokeilemaan josko ysipallolle löydettäisiin reitti koteloon suoraan aloituksesta. Honkasalon koitoksissa ysistä pyyhittiin korkeintaan pölyt pois pinnalta, mutta Paajasen iskuissa oli jo tuntua. Mikko sai ysin pariinkin kertaan liikkeelle, mutta ei aivan perille asti. Ensi viikolla potissa on näin ollen jo 70 jyyröä.Luettu: 546 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

JB
15.09.2016
00:29
  Rankinglistat päivitetty
Skobe
14.09.2016
23:29
  nimi/tasoitus/aapelit
Mikko Ranta 1
Eero Vakkuri 1
Tuomo Träff 0
Tomi Piiparinen -1 1
Mikko Kauppinen 0 1
Mikko Paajanen 0
Mika Kanta-oksa 1
Lauri Kankkunen 1
Jyri Toivonen 0
Jooel Honkasalo 0