Uutiset
Luotu: 28.09.2016 22:55:41 /
Muokattu: 28.09.2016 22:59:02 / Mikko Kauppinen

Värjäri ja Skobe poolikisojen finaalimittelössä


Keskiviikko pooleihin kokoontui tällä kertaa kymmenen mittelijää, mukaan lukien divarikauhu kvartsi-Mikko Paajanen. Kvartsit jäivät tällä kertaa kuitenkin haaveeksi Paajaselta, kun Tomi Piiparinen piikitti vasemmalla laidalla Mikon ulos kisoista kontravoitolla.

Niin ikään kauheassa syysvireessä liihottava Jyri Toivonen matkasi Tuomo Träffin kanssa puhtaalla pelillä cupiin. Piikkipuolelta takaisin tositohinoihin ilmoittautuivat Mikko Kauppinen ja Tomi Piiparisen pudottanut Miika Virtanen. Piiparisen putoaminen cupin ulkopuolelle sekoitti sopivasti jo valmiiksi kimuranttia kokonaisrankingia sekä syyspottitaistelua.

Kauhu-Jyri jatkoi semifinaalissa liitoaan Miika Virtasta vastaan. Helpolla voitto ei hellinnyt, sillä Miika oli jo viedä ottelun kontrassa nimiinsä, mutta ratkaiseva päälle veto kasipallolle lipsahti pitkäksi. Miikan epäonnistuttua vaikeassa säkityksessä, ottelu oli kättelyä vaille valmis. Mukavaa kuitenkin huomata, että Karaistuneellekin ruikulle maistuvat poolipelit aina silloin tällöin. Toisessa semifinaalissa miteltiin eräänlainen klassikko kun Tuomo Träff ja Mikko Kauppinen kohtasivat. Ottelu oli tasoltaan vähintäänkin kelpo luokkaa ja virheistä rankaistiin armotta. Kultaranteen hienosta aapelista huolimatta, Kauppinen säilytti sykkeensä selkeästi alle kahden sadan ja vei ottelun lopulta lukemin 4-2.

Finaalissa kohtasivat jo toistamiseen syyskauden aikana Jyri ”Värjäri-80” Toivonen ja Mikko ”Skobe” Kauppinen. Edellisellä kerralla Jyri vei mittelön lukemin 4-1, mutta tällä kertaa Skobe ei antanut liikaa siimaa. Kauppiselle lopulta toinen perättäinen viikkokisavoitto lukemin 4-2.

Skobe pääsi yrittämään täyttä pottia, kun hänen nimensä vedettiin hatusta ensimmäistä kertaa modernin jackpotin historiassa. Ensimmäinen aloituslaukaus oli jo niin lähellä, että se sai paikalla olleen biljardia seuraavan yleisön kaivamaan kamerat laukuistaan. Tämän jälkeen ysipallo pysyikin kiltisti paikoillaan. Myös Tomi Piiparinen sai ensimmäisessä koitoksessaan ysipallon lupailevasti liikkeelle, mutta loput yritykset olivatkin sitten tuheroita, valkoisen pomppiessa mm. pöydän ulkopuolelle, jonne sillä ei ole suinkaan lupa mennä. Ensi viikolla paukkuu jo ensimmäinen satanen…Luettu: 582 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Miika
30.09.2016
04:14
  "Kultaranteen hienosta aapelista huolimatta, Kauppinen säilytti sykkeensä selkeästi alle kahden sadan ja vei ottelun lopulta lukemin 4-2." =D
JB
30.09.2016
01:09
  Rankinglistat päivitetty
Tor
29.09.2016
09:35
  Hyvä Skobe!
Skobe
28.09.2016
22:59
  nimi/tas./ap:t
Miika Virtanen 0 1
Jooel Honkasalo 0
Jyri Toivonen 0
Mikko Paajanen 0
Mikko Kauppinen 0 2
Tomi Piiparinen -1 2
Lauri Kankkunen 1
Mika Kanta-oksa 1
Panu Pekkala 1
Tuomo Träff 0 1