Uutiset
Luotu: 05.10.2016 23:08:59 /
Muokattu: 05.10.2016 23:16:46 / Mikko Kauppinen

West-train ja Euroopan Heka mukana poolimittelöissä


Poolin viikkokisoja on toki vielä lukuisia jäljellä, mutta sen verran ehtoopuolella jo ollaan, että on hyvä aika ottaa silmäys rankinglistalle ja selvittää onko loppukaudeksi tulossa kutkuttavan jännittäviä mittelöitä. Loppukauden lopullisista loppupään loppusijoituksista kamppailevat vielä tasaisesti Mikko Paajanen, Mika Kanta-oksa, Lauri Kankkunen sekä Henry Grahn. Rankinglistan sijalla seitsemän ja viimeisessä rahasijassa kiinni majaileva Grahn on kerännyt kauden aikana 51,5 pistettä. Sijalla kymmenen piileskelevä Paajanen on puolestaan vain 8,5 pisteen päässä Henrystä, Kanta-oksan ja Kankkusen kärkkyessä paikkaansa siinä välissä.

Jos olivat yllä mainitut herrat lähekkäin toisiaan, voidaan Tuomo Träffin ja Jooel Honkasalon tilannetta kuvata jopa lusikka-asennoksi. Tuomolla on Jooeliin nähden vain vaivainen puolen pisteen etumatka. Jooel ilmoitti jo viime viikolla, ettei pääse tämän keskiviikon mittelöihin, eikä Tuomokaan näemmä hennonnut kasvattaa ilmaiseksi etumatkaansa, vaan päätti pitää rg-taiston tasaisena ja rehtinä.

Hieman verkkaisemmalla tahdilla tämän vuoden mittelöihin osallistunut nuori hurjapää Casper Matikainen pitää puolestaan helposti pintansa kolmannella sijalla kymmenen pisteen turvin. Rankingin kärkipaikasta käydään puolestaan kiivasta kamppailua Tomi Piiparisen ja Mikko Kauppisen välillä. Ennen illan mittelöitä Tomilla on 2,5 pisteen etumatka Kauppiseen. Voitaneen siis hyvillä mielin todeta, että loppukaudeksi saadaan kuin saadaankin kutkuttavia mittelöitä.

Loppukauden ensimmäisessä näytöksessä lavalle asteli yhdeksän pisteiden saalistajaa. Voi, että mikä riemu biljardia seuraavan yleisön keskuudessa repesikään, kun klubille asteli itse Henri ”mestis-heka” ”seniori-heka” ”em-heka” Kaksonen lähes suoraan Euroopan isoilta kentiltä. Kun vielä EBK:n viikkokisalegendoihin kuuluva Hannu ”middle-pocket-kid” ”West-train” ”Daryl Hannah” Vesterinen, saapui klubimme tiloihin, biljardia seuraava kansa oli revetä liitoksistaan.

Euroopan Hekan illan saaliiksi jäi ainoastaan Mika Kanta-oksan päänahka kaavion vasemmalla laidalla. Keskipussipoika Vesterinen napsi puolestaan kolmekin päänahkaa alkukierroksen piiparis-tappion jälkeen ja eteni aina semifinaaliin asti. Semeissä Hannun kohtaloksi koitui kuitenkin tappio Mikko Kauppiselle lumierälukemin 4-0. Toisessa semifinaalissa kohtasivat voittaneiden puolelta lopputohinoihin edennyt Jyri Toivonen ja piikkipuolen Piiparinen. Molemmat herrat nakuttelivat otteluun yhden aloituspartin mieheen, mutta Tomi oli lopulta etevämpi numeroin 1-4.

Finaalissa kohtasivat lopulta siis rankingin kärkikaksikko Tomi ”Tomi” Piiparinen ja Mikko ”Skobe” Kauppinen. Ottelusta muodostui varsin tasainen ja kelpotasoinen. Skoben johdettua peliä 2-1, Tomi pisti pykälää kovempaa vaihdetta silmään ja paukutti aapelin turvin itsensä 3-2 johtoon. Kauppinen sai kuitenkin tasoitettua pelin, joten siirryttiin kutkuttavan jännittävään kontraan. Molemmat herrat epäonnistuivat kertaalleen ykköspallon säkitysyrityksessä, mutta lopulta Kauppinen pääsi käsiksi partin rakenteluun. Putsi menikin mallikkaasti aina loppuun saakka, joten Skobe nappasi himotun silinterihatun kolmen perättäisen viikkokisavoiton merkiksi.  

Henri Kaksonen. Kuvan Henri Kaksonen ei liity tapaukseen.

Jackpotissa ei ihmeempiä tapahtunut Mikko Paajasen ja Panu Pekkalan yrityksistä huolimatta. Ensi viikon potissa on jo 108 euroa.Luettu: 791 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Heggins
07.10.2016
19:24
  Minulla on hyvin läheinen suhde häneen, joten en välittäisi puhua tässä hänen selkänsä takana. Ehkä sitten kun olen kasvotusten hänen kanssaan.
Tor
07.10.2016
13:44
  Onko varmaa, ettei kuvan Henri K. liity tapaukseen Henri K?
JB
06.10.2016
15:16
  Rankinglistat päivitetty
Cappe
06.10.2016
11:44
  Koulua keskiviikkosin 18.00 asti muuten kyllä..
Jooel
06.10.2016
11:31
  Sitähän on ruvettu riehumaan kunnolla, hyvä skobe!
Tomi
06.10.2016
09:50
  Tomi 3ap
Tube
05.10.2016
23:38
  Hyvä Skobe! Taitaa tasuri mennä pakkaselle lämpötilojen myötä :)
Skobe
05.10.2016
23:18
  nimi/tas/ap:t
Panu Pekkala 1
Henri Kaksonen 0
Tomi Piiparinen -1 2
Mikko Paajanen 0
Jyri Toivonen 0 1
Mika Kanta-oksa 1
Mikko Kauppinen 0
Lauri Kankkunen 1
Hannu Vesterinen 0