Uutiset
Luotu: 01.11.2012 11:19:33 / Mikko Kauppinen
Muokattu: 01.11.2012 11:31:31 / Mikko Kauppinen

Poolin syyspotti ratkesi jännittävien vaiheiden jälkeen


Syyspottitaiston viimeinen viikkokilpailu pelattiin keskiviikkona 9-pallon muodossa. Mukana kisaamassa oli 11 pelaajaa. Lähtökohdat kisoille oli vähintäänkin mielenkiintoiset; syyspotin kolmen kärki mahtui kolmen pisteen sisään ja kaiken lisäksi viikkokisoista jaettiin 1,5 kertaiset pisteet.

Syyspotin kärki Tuomas Komi voitti kaksi ensimmäistä otteluaan, mutta hävisi cuppiin pääsystä Mikko Kauppiselle ja joutui taistelemaan pottitaiston osalta jo ratkaisevan tuntuisesti Hannu Vesteristä vastaan häviäjien puolella. Hannu oli puolestaan saanut piikin Jesse Särkisillalta 4-0 lukemin. Hannu ”hanhi” Vesterinen ylsi kuitenkin voittoon Tubesta päästen semifinaaliin.

Tässä vaiheessa oli siis varmaa että Tube jää 57,5 pisteeseen. Jepen ollessa jo semifinaalissa, hänellä oli koossa vähintään 58 pistettä. Ainut, joka Jeppeä olisi vielä voinut uhata, oli Hannu voittamalla viikkokisat.

Semifinaalissa Hannu vs. Jeppe riittikin siis panosta. Ottelu eteni aina jännittävään kontra-erään, jossa Jeppe sai paikan Hannun virheestä, mutta kasipallo jäi lähelle keskipussin haagia mikä vaikeutti Jessen säkitystä. Kasi meni kuin menikin pieleen ja Hannu otti kiinnityksen finaaliin ja mahdollisuuteen voittaa koko syyspottikilpailu.

Toisessa semifinaalissa nähtiin revanssiottelu Tuomo ”kultaranne” Träffin ja Mikko ”Skobe” Kauppisen välillä. Mikko voitti ensimmäisen ottelun 3-4, Tuomon johtaessa ottelua jo 3-1 ja päästyä pussittamaan jo helpohkoa voittopalloa. Semifinaali oli kuin ensimmäisen toisto; Tuomo johti jo 3-1, mutta Mikko kampesi tasoihin ja ohi.

Finaalissa olivat vastakkain siis Mikko Kauppinen ja Hannu Vesterinen. Hannu olisi siis voitolla voittanut koko syyspotti taistelun ja Mikko voitollaan nousisi puolestaan kokonaisrankingissä takaisin jaetulle kolmannelle sijalle Jesse Särkisillan kanssa. Ottelu eteni tasatahdissa 2-2 tilanteeseen asti, jonka jälkeen Mikko kuittasi vastustajan virheet ja voitti viikkokisat 4-2 lukemin. Mikolle tämä oli kauden 7:s finaali ja 3:s voitto.

Syyspotin kohtalo ratkesi näin Jesse Särkisillan voittoon naurettavan pienellä puolen pisteen marginaalilla. Tube ja Hannu päätyivät jakamaan toisen sijan.

 

Jackpotia oli yrittämässä Tuomas Komi ja Pauli Peräinen. Molemmilta kuiva aloitus, joten 48 € jää pohjille ensi kertaa varten.Luettu: 1928 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

JB
01.11.2012
13:12
  Rankinglista päivitetty. Oli tosiaan todella tiukka loppu syyspottitaistoissa. Pottiosuudet on klubilta noudettavissa tai viimeistään jaetaan ensi viikon keskiviikon poolkisojen yhteydessä.