Uutiset
Luotu: 12.10.2016 22:43:08 /
Muokattu: 12.10.2016 22:44:51 / Mikko Kauppinen

Kaisa-Capseli voitokas myös poolimittelöissä


Mukavasti osallistujakeskiarvoa mukaillen kolmetoista pelaajaa otti osaa keskiviikkoisiin poolimittelöihin ja mikä legendaarisinta, Dennnis Schmandt saapui mukaan rientoihin. Edellisen kerran Dennis vieraili EBK:n poolimittelöissä vuonna 2010 ja nyt lähes heti perään uudelleen. Dennis kärsi avauskierroksella tiukan kontratappion Tor Janzonille, mutta piikitti vasemmalla laidalla tutun jäätävästi Joonas Lounamaata lukemin 4-1.

Tappioitta puolivälieriin selviytyivät tällä kertaa Jooel Honkasalo, Miika Virtanen, Casper Matikainen sekä Tor Janzon. Jatkuvasti poolimittelöissä juokseva Jarno Ahola selvitti myös tiensä jatkotohinoihin piikkipuolen voitollaan Lauri Kankkusesta. Myös Mikko Kauppinen, Jyri Toivonen ja Dennis Schmandt pääsivät jatkamaan kisaurakkaansa yhdestä piikistä huolimatta.

Miika Virtanen päätti Mikko Kauppisen kolme viikkoa jatkuneen putken sekä voitti puolivälieräottelun häntä vastaan lukemin 4-2. Jooel, Casper ja Jyri hoitivat myös oman tonttinsa mallikkaasti, joten edessä oli kutkuttavan jännittävät semifinaalit.

Ensimmäinen semifinaali se vasta kutkuttavan jännittävä olikin, kun Jooel ja Miika mittelöivät aina kontraan asti. Miikalla oli aikaisemmin jo paikka ratkaista ottelu, mutta kivi uiskenteli ysikyydin jälkeen sympatiapäissään kulmapussiin. Jooel käytti toisen elämän tehokkaasti hyväkseen ja vei lopulta ottelun 4-3. Nuori hurrikaani Casper ”Cappe” Matikainen ja Jyri ”Värjäri-70” Toivonen iskivät puolestaan aapelit mieheen ottelussa, jonka Cappe lopulta harjasi lukemin 4-2.

Casper ja Jooel ovat kohdanneet finaalissa jo useamman kerran historian saatossa, mutta Jooelin eräsarake on silti ollut laihan lainen. Tällä kertaa Jooel sai hieman keskiarvoa enemmän erävoittoja plakkariin, kokonaisen yhden erän verran. Tuoreelta straight poolin sm-pronssimitalistilta näin ollen vahva paluu EBK:n viikkokisoihin ja voittokantaan.

Tiistain Kaisakisoissa täyspotin napannut Casper pääsi yrittämään ns. tupla-tuplaa. Cappe nappasi Kaisakisoista sekä kisavoiton, että pisimmän pistepötkön tuomat maistukat. Poolissa Casperin nimi vedettiin jackpot arvonnasta, joten myös keskiviikon tuplaan oli mahdollisuus. Capen aloituksessa oli paljonkin potentiaalia ja ysi lähti pariinkin kertaan liikkeelle lupauksia herättävästi osumatta kuitenkaan koppaan. Myös Lauri Kankkunen pääsi kokeilemaan onneaan. Parin ensimmäisen kohdistuslaukauksen jälkeen Laurikin sai ysimollukan liikkeelle, mutta pussin pohjalle se ei tietään löytänyt.Luettu: 560 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

JB
15.10.2016
10:09
  Rankinglistat päivitetty
Miika
13.10.2016
13:01
  Hyvä Cappe & Jooel!
Skobe
13.10.2016
09:20
  aapelit ja tasurit
Tor Janzon 1
Dennis Schmandt 0
Joonas Lounamaa 0
Jooel Honkasalo 0
Mikko Paajanen 0
Lauri Kankkunen 1
Tomi Piiparinen -1
Miika Virtanen 0
Jyri Toivonen 0 2
Casper Matikainen -1 2
Mikko Kauppinen 0 1
Tuomo Träff 0 1
Jarno Ahola -1
Skobe
13.10.2016
00:37
  Ainiin, aapelit unohtu. Kommentoin ne huomenna.. vaikka näkyyhän ne tosta kaaviostakin...