Uutiset
Luotu: 17.01.2017 10:41:56 /
Muokattu: 17.01.2017 11:28:24 / Joni Ahola

Uutta hinnoittelua ja uusia kujeita


Espoon Biljardikerhon hallitus istui viime viikolla alas ja klubitoiminnan parantamiseksi on tehty seuraavia päätöksiä:

- Klubilainen voi tuoda mukanaan 1-3 vierasta mukanaan klubille pelailemaan hintaan 10€ / 2h / hlö. Yli 2h pelaaminen on normaali 20€ päivämaksu. Kirjanpidossa tulee merkitä kaikkien vieraiden nimet totuttuun tapaan sekä päivämäärä ja kellonaika. Vieraskirjaan tehdään päivityksiä lähiaikoina. Jos jollain on mukanaan useampi vieras tai joku muu poikkeus tapaus, siitä on kysyttävä erikseen lupa klubi-isännältä tai kerhon puheenjohtajalta.

- Klubilaisen puolisolla tai alle 21v lapsella on mahdollisuus liittyä klubin jäseneksi 30€ kk-maksulla ilman erillistä takuumaksua (klubilainen takaa tässä tapauksessa). Kulkuavain katsotaan tapauskohtaisesti varsinkin alle 18v kohdalla. Rinnakkaisjäsenyyden minimiaika on 6kk.

- EBK sallii ja kannustaa henkilöitä jotka pystyvät maksamaan vapaaehtoista korotettua kuukausimaksua tai tukemaan kerhoa/klubia rahallisesti henkilökohtaisella sponsoroinnilla. Nämä henkilöt eivät saa eriarvoista asemaa klubilla eikä heidän nimiä julkaista nettisivuilla - ainakaan ilman lupaa. Tämmöinen vapaaehtoinen sponsorointi on toki vain laastari hetkittäiseen rahaongelmaamme, mutta tuiki tärkeä sellainen tällä hetkellä. Hallitus ei näe tässä asiassa mitään ristiriitaista tai väärää, jos joku pystyy ja haluaa antaa klubin ja kerhon hyväksi lisätukea.

- EBK päivittää kotisivuja lähiaikoina tarkoituksena lisätä sivuille selkeästi uusille jäsenille tarkoitettu houkuttelevampi sisältö ja samalla hyödynnetään enemmän "somea" klubin markkinoinnissa. Tarkoitus käynnistää myös "seniorikampanja" jonka tavoitteena tutustuttaa mahdollisimman monta senioria kerhon ja klubin toimintaan.

- EBK pyrkii parantamaan myös junioreiden mahdollisuutta käyttää klubimme peliolosuhteita. Ihan suoraan ei kuitenkaan pystytä lanseeraamaan junioreille halvempaa hintaa ja vapaata käyttöetua klubillamme, mutta maaliskuusta eteenpäin on tarkoitus aktivoida ns. "junioritempaus" jonka seurauksena 1-2vk välein klubimme maanantai tai torstai-iltoina mahdollistamme myös junioreiden biljardiopastuksen, valmennuksen ja pelaamisen. Tässä EBK tulisi tekemään yhteistyötä nuorisotilojen kanssa.

- Buffetin sisältöä kasvatetaan useilla uusilla tuotteilla (mm. pastaa, nuudelia yms.). Tästä tulee tämän viikon aikana tarkempaa tietoa. Tuotteita on jo klubin keittiössä.

- EBK:n viikkokisoissa ei pidetä enää vuodenaikapotteja vaan kyseinen 1,5€ osuus käytetään kausipottiin (+0,5€) ja klubin hyväksi (+1€). Näistä on tarkemmat kuvaukset EBK:n Rankingsivustolla kunkin lajin alla.

- Pyramidin kk-kilpailut palaavat kilpailuohjelmaan. Panu Pekkala toimii tässä roottorina.

Lisäksi paljon muutakin vielä keskusteltu hallituksen kesken toiminnan parantamiseksi, mutta muista asioista lisää myöhemmin.
Hyvää alkanutta vuotta kaikille ja erinoimaista peli-iloa itse kullekin.

Ystävällisin terveisin,

Espoon biljardikerhon hallituksen puolesta

Joni Ahola
PuheenjohtajaLuettu: 666 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti: