Uutiset
Luotu: 15.03.2017 23:36:27 /
Muokattu: 15.03.2017 23:38:03 / Mikko Kauppinen

Poolimittelöissä jälleen uusi voittaja


Kevätarskan häikäistäessä ilkeästi silmiä, päättivät 16 poolruiskua katsoa paremmakseen paeta valoilmiötä EBK:n kotoisaan kotiluolaan. Myös Petteri Huuskonen oli päättänyt seurata itsevarman oloisesti etenevää joukkiota ja saapui klubille avaamaan viikkokisakautensa nyt myös EBK:n tohinoissa. Petteri kärsi avauskierroksella kirvelevän tappion Lauri Kankkuselle ratkaisuerässä, mutta nappasi sopivaksi lohdukkeeksi Jukka Hällströmin päänahan kaavion vasemmalla laidalla. Miio Ronkonen päätti kuitenkin Petterin mittelöt lukemin 5-3. Miion lisäksi tappiopuolelta jatkoon pääsivät Tor Janzon, Ari ”Jaska” Saarinen sekä Mikko Kauppinen.

Lauri Kankkunen oli edetä jo puhtaalla pelillä cupiin, mutta kompastui loppumetreillä Jimi Vihkoon, jonka seuraksi jatkoon taivalsivat Jooel Honkasalo, Miika Virtanen ja Tomi Piiparinen.

Cupin ensimmäisen kierroksen mittelöissä ei nähty mitään elämää suurempia jännitysnäytelmiä, kun yksikään peli ei edennyt kontraerään asti. Sen sijaan semifinaaleissa ottelut olivat tiukempia. Jimi Vihko ryöpytti viime aikoina enemmänkin pakantekijän roolissa kunnostautunutta Miio Ronkosta lukemin 5-3. Tomi Piiparinen ja Mikko Kauppinen ottivat yhteen jo toista kertaa saman illan aikana. Tomi nousi kontraan 4-2 tappiotilanteesta ja oli jo etenemässä varman tuntuisesti finaaliin asti, kunnes pieni päällevetovirhe venytti ottelun jatkoajalle. Kauppinen onnistui lopulta viemään tiivistunnelmaisen turvapelitaistelun nimiinsä ja nappasi näin toisen perättäisen finaalipaikkansa.

Jimi ”Jimmy Notebook” Vihko oli kuitenkin päivän ehdottomasti kovin nimi. Puhtaalla pelillä finaaliin edennyt Vihko käytti hänelle jaetut paikat erinomaisesti hyväkseen ja teki mm. kaksi hienoa pöydän tyhjennystä, eikä Kauppisen auttanut kuin ihmetellä mistä moinen leikkuu oli löytynyt. Jimistä tuli lopulta kauden kahdeksas eri viikkokisavoittaja lukemin 5-3.Luettu: 553 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Tor
16.03.2017
08:24
  Hyvä Jimi!
Jooel
16.03.2017
07:50
  Vautsi, hyvin pelattu! :)
Miika
16.03.2017
07:13
  Hyvä Jimi!!