Uutiset
Luotu: 29.03.2017 23:44:07 /
Muokattu: 29.03.2017 23:45:59 / Mikko Kauppinen

Värjäri iski jälleen


Sopivan kokoinen 14 hengen seurue otti osaa keskiviikkoisiin poolpeijaisiin. Mittelöt osoittautuivatkin varsin yllätyksellisiksi, kun rankingin kärkinimi toisensa perään piikitettiin kaavion vasemmalle laidalle. Poolin supertähdistä ainoastaan Miika Virtanen kykeni etenemään puolivälieriin puhtaalla pelillä.  Pitkästä aikaa läsnäolollaan EBK:n viikkokisoja kunnioittanut Henry Grahn selviytyi myös jatkoon ilman takaiskuja. Henryn ja Miikan seuraksi lopputohinoihin matkasivat myös Jooel Honkasalo sekä Tuomo Träff.

Kovassa pintaliidossa liihottava Jimi Vihko piikitti hienosti rankingkärki Tomi Piiparisen ulos kisoista tappiopuolella lukemin 5-4. Jyri Toivoselta, Jussi Ahteelta sekä Mikko Kauppiselta ei sen sijaan vaadittu epäinhimillisiä ponnisteluita jatkopaikan eteen, vaan herrat nappasivat selvät voitot vastustajistaan.

Cupin ensimmäinen kierros tarjosi paikalla olijoille kiehtovia jännitysnäytelmiä kolmen ottelun edettyä aina kontraan asti. Semifinaalipareiksi muodostui lopulta Jyri Toivonen vs. Mikko Kauppinen sekä Jooel Honkasalo vs. Miika Virtanen. Jyri selviytyi omasta koitoksestaan ilman hikipisaroita, hänen käyttäessä saamansa paikat tehokkaasti hyväkseen. Miika Virtanen oli puolestaan hikikarpaloiden täyttämä, kun Jooel oli jo matkaamassa kohti finaalia. Loppumetreillä epäonnistunut päälleveto seiskapallolta kasille pilasi kuitenkin Jooelin unelman viikkokisavoitosta ja ottelu livahti Miikalle.

Finaalissa Jyri otti välittömästi kuskin penkin haltuunsa ja Miikan ei auttanut kuin raahautua mukana takavaloja pälyillen. Tilanteessa 4-3 Miikalla oli vielä mahdollisuus venyttää ottelu kontraan asti, mutta missattu seiskapallo romutti nekin suunnitelmat. Jyri kaappasi näin ollen kauden toisen voittonsa vakuuttavalla esityksellä.

Jackpot tuo iänikuinen päänvaiva kilpailunjohtajalle… Muistattehan sen mittelön, missä pelaajat suorittavat mitä omituisempia erikoislyöntejä tai aloituspartteja ja etevin vie potin. Jackpotin historiassa pelaajat ovat todettu jo liian eteviksi aloituspartti- ja aloitusysihaasteisiin ja viime viikolla Pasi Kilpivaara teki heti uuden lanseerauksen jälkeen kaisapallon kulmaan kulmapussin haagien välistä. Tällä kertaa kisajohtaja kumppaneineen oli punonut niin kieron juonen, ettei potti katoaisi sitten millään. Yritykset suoritettiin kaisapöydällä, kohdepallon majaillessa pallon mitan verran irti päätyvallista pöydän keskilinjalla. Lyöntipallo asetettiin kädellä, kepillä tahi muulla ruumiinosalla haluttuun paikkaan aloituspäätyyn. Siitä oli sitten tarkoitus tuupata kohdepallo ylikulmaan. Yhdeksän uteliasta pelaajaa ilmoittautui mukaan ja jo hetken näytti siltä, että nyt potti kasvaa! Kahdeksan ensimmäistä ei saanut palloa koteloon, vaikka jokaisella oli kaksi yritystä. Hävityn semifinaalimittelön jälkeen pettynyt soturi Jooel Honkasalo astui kuitenkin vuoroon ja piiskasi pallon ylikulmaan ensimmäisellä yrittämällä. Ei kai tässä auta kuin palata sorvin ääreen tai hankkia jostain heikompia pelaajia…Luettu: 451 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Tor
30.03.2017
09:32
  Hyvä Jyri & Jooel!
Skobe
30.03.2017
09:27
  Juu, Jimin aapeli tuli mukaan kyllä
Miika
30.03.2017
08:17
  Hyvä Jyri! Jimille yksi AP 8-cupissa, merkkasin sen väärään sarakkeeseen.