Uutiset
Luotu: 06.04.2017 00:16:53 /
Muokattu: 06.04.2017 00:21:09 / Mikko Kauppinen

Hekalta näyttävä paluu viikkokisoihin


Keskiviikon poolissa oli jälleen kaikki elementit kohdillaan. Joonas Rissanen tuli tutustumaan klubimme meininkeihin ja saikin siitä täyden annoksen, kun lähes kaaviollisen verran pelaajia ilmoittautui tohinoihin. Joonas kärsi avauskierroksella tappion hirmuiskuiselle Jyri Toivoselle, mutta tappiopuolella Joonas pääsi kokeilemaan jo voittopalloa Mikko Paajasta vastaan. Joonaksen epäonneksi ysipallo röpötteli luukulle, jonka jälkeen Paajanen pääsi iskemään aina voittoon asti. Myös Mikko Auri otti pitkästä aikaa osaa mittelöihimme. Mikko pääsikin heti voiton makuun, mutta tippui kisoista juuri cupin kynnyksellä Jussi Ahteelle. Niin ja olihan Jarno Aholakin mukana ilahduttamassa tarinoillaan muuten niin hiljaista ja keskittynyttä poolpoppoota. Kovassa iskussa Jarno olikin kun oli kuulemma lämmittelyssä tehnyt Tuomo Träffiä vastaan aloituspartin ja kisoissakin nähtiin yksi vastaavanlainen onnistuminen. Niin ja olihan myös Henri ”Aasian-Heka” Kaksonenkin palannut itäiseltä pallonpuoliskolta biljardin ilosanomaa levittämästä.

Hurjimpien alku kahinoiden jälkeen päästiin vihdoin kauan odotettuun cup-vaiheeseen, jossa ei Hekan ja Jarnon kontraa lukuun ottamatta suurta dramatiikkaa nähty. Heka selvisi lopulta ottelustaan voittajana ja kohtasikin semifinaalissa Jyri ”Värjäri-30” Toivosen. Kunnon draaman ystävänä Heka päätti viedä tämänkin mittelön ratkaisuerään asti ja harjasi sen tutuksi tulleella jäätävyydellä nimiinsä. Rankingin johtotähdet Tomi Piiparinen ja Mikko Kauppinen ottivat yhteen toisessa semifinaalissa. Kauppinen löysi itsensä kerta toisensa jälkeen piilotettuna muiden pallojen taakse, eikä Tomi höllännyt otettaan missään vaiheessa. Rankingkärki nappasikin lopulta selvän 5-2 voiton Skobesta.

Japanin mustekala-bataatti-nuudelisoppakuuri oli ilmeisesti tehnyt tehtävänsä, sen verran hurjassa iskussa Heka palasi laveteille. Tomi nappasi aloituspartin turvin yhden ainokaisen erän Hekalta ja seniorimies hoiti loput. Töölön Trumpille siis murskaavat 5-1 voittolukemat ja kauden ensimmäinen viikkokisavoitto takataskuun.

Jackpotissa koettiin lähes historiallisia hetkiä, kun potin todettiin vihdoin pääsevän kasvamaan edes hieman. Tällä kertaa koeteltiin lyödä kaisapalloa punaisen pisteeltä ylikulmaan. Jokaisella kokelaalla oli kaksi yritystä ja heistä Piiparinen pääsi lähimmäksi uhkaamalla pussin haageja. Ensi viikolla pohjilla on noin 15 euron maistukat.Luettu: 569 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Tor
10.04.2017
16:20
  Oliko lompakko varmasti matkassa kun tulit salille, missä se oli, otitko viikkokisamaksun lompakosta salilla ja jos otit, mihin laitoit lompakon sitten, milloin näit sen viimeksi. Salilla oli keskiviikkona viikkokisaosallistujen lisäksi ainakin Pena, Winha, Mika, joku vanhempi herra jota en tuntenut, oliko muita, kävikö pizzakuski paikalla, tilasitko/maksoitko pizzaa jne.
Paajis
10.04.2017
12:02
  Ei löytynyt. Soittelin torstaina läpi keskiviikkona salilla olleet, mutta ei ollut lähtenyt kenenkään matkassa. Useampikin on kolunnut aika tarkkaan klubin nurkkia ja omat tavarat oon kyllä tutkinut moneen kertaan.
Tor
08.04.2017
09:54
  Hurja Heka! Onko kadonnut lompakko löytynyt? Asia pitää selvittää.
Tomi
07.04.2017
18:53
  Löytyks paajiksen lämiskuukkeli?
Miika
06.04.2017
21:15
  Hyvä Heka!
Mikko Paajanen
06.04.2017
01:04
  Lompakko katosi n. 16:30 - 21:30 välisenä aikana. Sisällä mm. ajokortti, joten jos joku sattuu sen löytämään, niin voi soittaa tai laittaa viestin 050 460 9485.