Uutiset
Luotu: 19.04.2017 23:46:16 /
Muokattu: 19.04.2017 23:54:52 / Mikko Kauppinen

Kisaisäntä jälleen voitokas poolmittelöissä


Valotaululle heijastetut snookerin MM-mittelöt ja ruma sää sai kahdentoista pelaajan saapumaan EBK:n biljardipyhättöön kilvoittelemaan ysipallon merkeissä. Cuppipaikkoja oli tällä kertaa jaossa vain ja ainoastaan neljä kappaletta. Puhtaalla pelillä sinne tiensä selvittivät Miio ”on fire” Ronkonen sekä Mikko ”Skobe” Kauppinen. Pitkän matkan vasemmalla laidalla vaeltaneet Eero Vakkuri ja Tomi Piiparinen selviytyivät niin ikään jatkoon tavoittelemaan sitä kirkkainta.

Ja mitä jännitysnäytelmiä cupmittelöt tarjosivatkaan paikalle saapuneelle biljardia seuraavalle yleisölle! Ensimmäisenä ottelunsa aloittaneet Miio Ronkonen ja Tomi Piiparinen venyttivät taistonsa ratkaisuerään asti. Kun tilanteet lavetilla kuumenevat tarpeeksi, on Tomi silloin parhaimmillaan. Sen sai todeta myös Miio, joka poistui kättelystä 4-5 tappio takataskussaan.

Eero Vakkuri ja Mikko Kauppinen jatkoivat jännitysnäytelmien saagaa, kun heidänkin ottelunsa eteni aina kontraan asti. Eero sai ensimmäisenä erinomaiset paikat ratkaista ottelu, mutta päällevedon jäädessä hieman vajaaksi kasipallolle ja Eeron epäonnistuttua säkityksessä, Skobe sai yhden lisäelämän. Tätä jatkoaikaa Kauppinen ei jättänyt enää käyttämättä, vaan eteni finaaliin 5-4 voitolla.

Rankingin johtokaksikon välinen finaalimittelö oli täynnä erinäisiä kiehtovia vaiheita. Kauppinen oli karata jo 4-1 johtoasemaan, mutta missasi helpohkon seiskapallon aloituspartin loppusuoralla. Tomi pääsi näin ollen ryöstöretkelle ja nappasi erän nimiinsä. Juuri kun Tomin takaa-ajo oli kuumimmillaan, kenttämestarin erikoinen pilasi Tomin aikeet ja lahjoitti erän Skobelle. Tarjoilu toimi Kauppisen kannalta suotuisasti myös viimeisessä erässä ja Skobe sinetöi lopulta pöydän tyhjennyksellä toisen perättäisen puhtaan pelin viikkokisavoiton nimiinsä lukemin 5-3. Kauppinen sai suorituksestaan raikuvat aplodit.

Kaisapöydän jackpotia uskaltautui tällä kertaa koittamaan seitsemän kääp…veljes…. pelaajaa. Ilahduttavasti voitiin jälleen todeta potin kasvavan ja jännityksen tiivistyvän ensi viikolle.Luettu: 507 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Tomi
20.04.2017
07:19
  Skobe, mulle tais tulla finaaliin aapeli tilanteessa 3-1.
Skobe
19.04.2017
23:55
  Nimi/tasoitus/aapelit
Tomi Piiparinen 0 2
Eero Vakkuri 1,5
Mikko Ranta 1,5
Miio Ronkonen 0,5
Henry Grahn 1
Panu Pekkala 1,5
Pauli Wigelius 1,5
Lauri Kankkunen 2
Joonas Rissanen 2
Mikko Paajanen 1
Tuomo Träff 0,5
Mikko Kauppinen 0,5