Uutiset
Luotu: 26.04.2017 22:42:44 /
Muokattu: 26.04.2017 22:44:17 / Mikko Kauppinen

Piipariselle viikkokisat, Träffille jackpot


Poolin viikkokisamittelöissä saatiin jälleen muutama laistaja lisää listoille, kun ainoastaan seitsemän pelaajaa rekisteröityi kilpailuihin. Mutta saatiinhan seitsemälläkin pelaajalla varsin hyvät pöpinät aikaiseksi, varsinkin kun sivusilmällä pystyi silmäilemään pienten pallojen MM-kilpailuja ja vaikkapa Heikki Nivan haastattelua Sportmagasinet –ohjelmassa.

Itse kisoissa senioripelajaat Henry Grahn ja Tuomo Träff olivat rautaa. Tuomo kukisti alkukierroksilla rankingin johtokaksikon ja ilmoitti siitä omaan rauhalliseen tyyliinsä jokaiselle kanssapelaajalle. Henry Grahnille tarjoiltiin puolestaan nk. ”tuplavolkkari”, jonka jälkeen hänen oli kukistettava ainoastaan Pasi Kilpivaara matkalla cupiin. Henkka suoriutuikin haasteesta loistavasti murskaten Kilpivaaran lukemin 5-1.

Kilpivaara kimpoili takaisin tositohinoihin piikkipuolen voitollaan Mikko Paajasesta. Myös Tomi Piiparinen selviytyi jatkoon voitettuaan Lauri Kankkusen tiukasti kontrassa. Tuossa ottelussa herrat takoivat yhteensä kolme aloitusparttia.

Illan kuumimmat nimet Tuomo Träff ja Tomi Piiparinen selvittivät omat semifinaalinsa molemmat lukemin 5-2 ja näin kaksikko kohtasi jo toistamiseen saman illan aikana. Finaalissa Tomi Piiparinen sai maistuvan revanssin Tuomosta ja nappasi lopulta jo kauden neljännen viikkokisavoittonsa.

Jackpotiin on suunniteltu kauden aikana mitä haastavampia lyöntejä ja juuri kun potti oli päässyt hieman kasvamaan, niin kuinkas sitten kävikään. Suurin osa kokelaista oli jo käynyt tuloksetta yrittämässä ylikulmaan lyöntiä kaisapöydällä, kunnes vuoroon astui kultaranne Träff. Tuomo varmisti ennen suoritustaan kuinka paljon kupin pohjalta löytyy maistukkaa ja iski sen jälkeen mollukan ylikulmaan ensimmäisellä yrittämällä. Tuomo kertoi tämän jälkeen suorituksestaan omaan rauhalliseen tyyliinsä jokaiselle kanssapelaajalle.Luettu: 652 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Tor
27.04.2017
09:50
  Hyvä Tomi & Tuomo
Tomi
26.04.2017
23:33
  4 aapelia tomi-late peliin.
Skobe
26.04.2017
22:45
  nimi/tas./aapelit
Henry Grahn 1
Mikko Kauppinen 0,5
Tomi Piiparinen 0 2
Tuomo Träff 0,5
Mikko Paajanen 1
Pasi Kilpivaara 0,5
Lauri Kankkunen 2 1