Uutiset
Luotu: 09.08.2017 22:52:30 /
Muokattu: 07.10.2017 23:19:15 / Joni Ahola

Piiparinen avasi poolin syyskauden voitokkaasti


Lomat on loppu ja poolimiehet on jälleen päästetty irti mittelöimään viikkokisojen merkeissä. Paikalle saapuikin kymmenen uskaliasta, joiden rusketusraitojen puute kieli siitä ettei kesää ole vietetty ainakaan Las Palmasin auringon alla. Nuoren hurrikaanin, Casper Matikaisen ero rankingin kärkeen on päässyt venähtämään jo 93 pisteeseen, joten ”Cappe” totesi nyt olevan hyvä aika aloittaa vimmattu kiri kohti kärkeä. Mikko Kauppinen onnistui kuitenkin iskemään kapuloita Casperin vankkuriin 5-3 voitollaan. Hurjassa kesäiskussa viillettävä Casper sai kaavion vasemmalla laidalla todeta myös rankingjohtajan Tomi Piiparisen vahvemmakseen, tosin vasta kontra-erässä.

Voittaneiden puolelta semifinaaliin ylsivät lopulta Tuomas Hänninen ja Mikko Kauppinen. Piiparisen seuraksi semifinaaliin piikkipuolelta matkasi Miio ”in-flames” Ronkonen. Ensimmäisessä semifinaalissa kohtasivat Soukan Biljardikerhon kasvatit Tuomas Hänninen ja Tomi Piiparinen. Tomi lämpeni kisojen myötä totutun jäätävään vireeseen, eikä päästänyt Tuomasta mukaan peliin missään vaiheessa. Tomi nappasi lopulta selkeän 1-5 voiton. Toisessa semifinaalissa Kauppinen ja Ronkonen mittelivät tasaväkisesti aina kontraan asti. Jännittävän ratkaisuerän vei lopulta kovakuntoinen Ronkonen, vaikka viimeinen ysipallukka jäikin kiusallisesti ”ei kenenkään maalle”.

Miion ja Tomin finaalista ei vauhtia ja vaarallisia tilanteita puuttunut. Tai oikeastaan puuttui, eihän tämä mikään vauhdikas saatikka vaarallinen laji ole… Tomin upotettua peräti viisi palloa aloituksesta, kisaisäntä oli tosin kuulevinaan paikalle saapuneelta biljardia seuraavalta yleisöltä, että olipa vauhdikas lyönti.  Finaali sai kuitenkin arvoisensa lopun ottelun edettyä aina ratkaisuerän ratkaisevalle ysipallolle. Molemmat herrat pääsivät vuorollaan kokeilemaan voittopalloa, mutta kaiken kokenut Piiparinen oli lopulta koko illan vahvin mittelöitsijä naulaamalla ysipallon kulmaan ja kierrättämällä valkoista palloa vauhdikkaan ja jopa vaarallisen näköisesti 15 vallin kautta keskelle pöytää.Luettu: 598 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Tor
10.08.2017
10:58
  Hyvä Tomi
Skobe
09.08.2017
22:59
  Alennan ensiviikosta alkaen oman tasurini nollaan. En tee sitä siksi, että pitäisin itseäni laisinkaan parempana pelaajana kuin muut 0,5 tasurin pelaajat, vaan siksi, että fpt:lla on joka tapauksessa edessä tukalat oltavat ja pääsen näin turruttamaan itseni tulevaan jo valmiiksi ;)
Skobe
09.08.2017
22:57
  nimi/tas/ap
Lauri Kankkunen 2
Casper Matikainen 0 3
Tomi Piiparinen 0 2
Tuomas Hänninen 0,5
Mikko Ranta 1,5
Mikko Kauppinen 0,5 1
Esa Kalela 1
Jooel Honkasalo 0,5
Panu Pekkala 1,5
Miio Ronkonen 0,5