Uutiset
Luotu: 30.08.2017 23:08:12 /
Muokattu: 07.10.2017 23:16:35 / Joni Ahola

Mr.Europe viikkokisavoittoon


Keskiviikkopoolit vietiin tällä viikolla 11 perusnaaman kanssa läpi, jotka kaikki pelasivat ihan peruspeliä perusnaamalla. Yksi perusmittelöihin osallistuneista perusnaamoista oli Casper Matikainen, joka nappasi vast’ikään kaksi peruspronssia alle 23-vuotiaiden EM-kilpailuista. Mr.Europe oli iskussa myös viikkomittelöissä ja sen sai alkukierroksella kokea myös Lauri Kankkunen, Eero Vakkuri sekä Tomi Piiparinen, jotka jäivät täysin Capen jyrän alle. Menestys tuo itseluottamusta, joten myös edellisen päivän Kaisan viikkokilpailujen voittaja Jesse Särkisilta eteni puhtaalla pelillä semifinaaliin.

Piikkipuolen ratkaisumittelöissä paikalle saapuneelta biljardia seuraavalta yleisöltä ei varmastikaan mennyt ohi korvien Tuomo Träffin voitto rankinkärjestä Tomi Piiparisesta. Toinen vasemman laidan menestyjä oli Eero Vakkuri, joka päihitti kovassa lennossa viillettävän Esa Kalelan lukemin 5-3.

Tuomo ”Kultaranne” Träff oli lähellä shokeerata paikalle saapunutta biljardia seuraavaa yleisöä jo toistamiseen, kun hänen semifinaaliottelunsa Jesmeralda Särkisiltaa vastaan eteni aina kutkuttavan jännittävään kontraan asti. Kultaranne sai kontrassa paikat poikkasta peli, mutta niin vain Jesmeralda intopiukeena pääsi tuikkasemaan ratkaisevan ysipallon mukiin. Nuori hurrikaani Matikainen ei puolestaan antanut hienot mittelöt pelanneelle Eero Vakkurille senttiäkään siimaa, vaan vei ottelun puhtaasti 5-2.

Finaalissa kohtasivat siis odotetusti tähtipelaaja Särkisilta sekä C.Matikainen. Tähtipelaaja Särkisilta sai otteluun vahvan alun mennen jo 2-0 johtoon. Siitä kimmastuneena Matikainen aloitti kuitenkin vimmatun takaa-ajon. Tähtipelaaja Särkisillan ei auttanut kuin ihmetellä show’ta, jonka Casper laittoi pystyyn. Kivi liikkui Capen käsittelyssä taidokkaasti ympäri pöytää, välillä sivuhöystetyllä alpakalla- ja välillä eteenpäin kieritetyllä ylä-simolla tarjoiltuna. Cappe vei kirisinsä tyylillä maaliin kuitaten kaikki loput ottelussa pelatut erät nimiinsä ja saavutti näin ollen ensimmäisenä pelaajana maailmassa viikon sisään voitetut EM-pronssit että EBK:n viikkokilpailujen voiton. Luettu: 614 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Skobe
30.08.2017
23:57
  Tomi Piiparinen 0 1
Casper Matikainen 0 3
Mikko Ranta 1,5
Jooel Honkasalo 0,5
Lauri Kankkunen 2
Mikko Kauppinen 0
Esa Kalela 1
Tuomo Träff 0,5
Panu Pekkala 1,5
Jesse Särkisilta 0 2
Eero Vakkuri 1,5