EBK:n Kesärieha XIV

  • la 27.7.2024 klo 11:3022:30
  • Espoo

Kesärieha tulee jälleen. Kesä kohokohta pidetään vanhaan malliin Espoonlahden alueella (jos ei toisin päätetä lähempänä). Pientä kisailua toinen toistaan hauskemmissa ja erikoisemmissa lajeissa päivän aikana ja ilta huipentuu palkintojenjakoon ja mahdollisesti taas saunomiseen sekä grillailuun Ravintola Casanovan saunatiloissa (näillä näkymin).

Tapahtuma on erinomainen yhteishengen kasvattaja ja sen takia se sijoitetaan taas kilpailukauden alkuun heinä-elokuun vaihteeseen. Siitä on hyvä ponnistaa uuteen kauteen! Tapahtumaan saa osallistua kaikki EBK:n ja Klubin jäsenet. Katsojiksi ja kannatusjoukkoihin saa tulla myös Avecit.

Etukäteisvalmisteluiden vuoksi ilmoittautumisia toivotaan hyvissä ajoin. Kerro myös ideoita Kesäriehaan!

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ LINKISTÄ.
Kesärieha Whatsapp Ryhmä

Muuta oleellista:
- Osallistumismaksu on 20e joka menee kokonaisuudessaan palkintoihin ja ylläpitokustannuksiin. (palkinnot, sauna, ruoka, osa juomista yms.) EBK hoitaa ylimenevän osuuden. Maksut käteisellä paikan päällä viimeistään kesäriehan avajaisissa.
- Rahapalkintoja ei ole, mutta pokaalit kolmelle parhaalle + voittajalle nimi upeaan kiertopalkintoon.
- EBK:n toimesta riehapaikalla on myös naposteltavaa ja alkoholitonta virvoitusjuomaa + murkinaa riehan puolivälissä. Lisäksi lajivoittajille ja lajiluusereille on erikoispalkinnot.
- Ajoissa paikalla olijat saavat siis 2 lähtöpistettä. Muistakaa ottaa omat (alkoholi)juomat mukaan jos ei toisin ilmoiteta.


Lisää informaatiota lähempänä riehapäivää. Lämpimästi tervetuloa kaikille!

Terveisin,

Joni "Johnny Boyh" Ahola
Puheenjohtaja


Lue lisää aikaisemmista kesäriehoista: https://www.espoonbiljardikerho.com/tulospalvelu/kesarieha/

Ilmoittautumiset:
1. Jarno Ahola EBK
2. Joni Ahola EBK
3. Risto Ahola EBK
4. Ulaiporn Wongwai EBK
5. Henri Timonen EBK
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.