Tietoa Espoon Biljardikerhosta

Vuonna 1980 perustetun biljardikerhomme kotisalina toimii Espoon Tillinmäessä sijaitseva yksityisklubi, josta löytyy yhteensä 10 huipputasoista biljardipöytää. Kaikki Suomen Biljardiliiton alaisuudessa kilpailtavat lajit ovat edustettuina klubillamme (Pool, Kaisa, Snooker, Pyramid ja Kara). 

Kaisassa, Poolissa ja Karassa järjestämme kilpailukautena useita SBIL:n alaisia kilpailuja ja avoimia viikkokilpailuja. EBK toimii seurana myös yleisellä biljardisalilla Espoon Brodessa Kivenlahden ostarilla. Pääpelipaikalle Espoon Klubille pääsee pelaamaan klubin jäsenen vieraana tai osallistumalla avoimiin viikkokilpailuihin

Hae jäseneksi

Voit hakea jäseneksi EBK:n klubitoimintaan, seuraan tai molempiin. Seura- ja klubijäsenenä saat käyttöösi Suomen monipuolisimmat peliolosuhteet, erittäin aktiivisen seuratoiminnan sekä mahdollisuuden edustaa EBK:ta kilpailuissa. Lue lisää ja jätä hakemus.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Viikkokilpailut

Osallistumismaksu viikkokilpailuihin on 10 €.

Jokaisesta viikkokilpailuista kertyy pisteitä rankinglistoille, joissa menestyneitä huomioidaan vuotuisesti kerhon järjestämässä palkintogaalassa.

Lisäksi järjestämme kaikissa lajeissa klubin ja kerhon sisäisiä sarjoja sekä mestaruusturnauksia.

Viikkokilpailujen tarkemmat tiedot löytyvät tulospalvelusta

Kaisa tiistaisin alkaen klo 17:30 (pl. kesä- ja joulutauko)

Pool (9-pallo) keskiviikkoisin alkaen klo.17:30 (pl. kesä- ja joulutauko)

Ilmoittautumiset saapumalla paikan päälle viimeistään 10min ennen alkua tai soittamalla klubin puh.nro. 045 7838 2201

Valmennus

EBK järjestää säännöllisesti eri lajien valmennuksia ja harjoittelutapahtumia omille jäsenilleen sekä junioreille. Valmennuksista ja harjoitustapahtumista ilmoitetaan aina erikseen Tapahtumat -sivulla. 

Seuravalmentaja Jouni Kelokaski
Yleisvalmennus Jarno Ahola
Seuravalmentaja Tuomo Träff
Yleisvalmennus Esa Kalela
Seuravalmentaja Mikko Kauppinen
Juniorivalmennus Timo Montonen