Panu Pekkala 34
Joni Ahola 32 x2
Joonas Lounamaa 30

EBK Kaisamestaruus otteluiden jälkilähetykset:

Kaisamestaruus 2020 on pelattu 20 pelaajan voimin vuoden harmaimpana päivänä. Mestariksi pelasi Jesse Särksisilta joka voitti Joni Aholan finaalissa lukemin 60-48. Ottelu ratkesi vasta rankkareilla, kun Jeppe teki neljä kaisaa kahdella ensimmäisellä lyöntivuorolla tilanteesta 40-48. Panu Pekkala pelasi kolmanneksi ja Joonas Lounamaa tsemppasi itsensä neljänneksi. Kisojen pisimmästä sarjasta vastasi Jouni Kelokaski joka mätti 48 pisteen sarjan Kaj Aspia vastaan kisojen kolmannella kierroksella.

Jounia ennen pisimmässä sarjassa oli kiinni Tuomas Komi 46 pisteen sarjallaan. Tube oli tehnyt tuon Tomi Piiparista vastaan kisojen toisella kierroksella 14-31 tilanteesta lyömällä pelin suoraan poikki. Viime vuoden mestari Tube koki itse kovia Jesse Särkisillan käsittelyssä neljännellä kierroksella, kun Jesse teki 36 pisteen sarjan ja jäti Tuben nollille.

Kisat voittanut Jeppe oli saanut ainoan piikkinsä juuri finaalivastustajaltaan Joni Aholalta joka oli aikaisemman kohtaamisen voittanut selkeästi 60-6. Jepsterin maukas finaalivoitto revanssissa tiesi sitä, että tämän vuoden kaisamestaruus TOP3 on täysin sama ja samassa järjestyksessä kuin kolme vuotta sitten. Pantteria onkin kutsuttu jo "ronssi-ruuskaseksi" sillä tämä oli Panun kolmas pronssi jo viiden vuoden sisään.

Kisojen superkaksaria veikattiin seitsemäntoista kertaa eli finaaliparia ja ainoa joka arvasi oikein, oli finaalitappion kärsinyt Joni.  Kiitoksia kaikille osallistujille.