Kaisa RG4 Espoon Avoimet

ESPOON AVOIMET TULOSPALVELU JA LIVE STREAM


Kaisan neljäs osakilpailu on EBK:n järjestämä Espoon Avoimet

Tarkempi kilpailukutsu on nähtävillä keskustelupalstalla:
https://keskustelu.biljardiverkko.fi/viewtopic.php?f=3&t=17990

Ilmoittautumiset voi tehdä myös tästä:
https://www.espoonbiljardikerho.com/ilmoittautuminen/

EBK:n Klubi:
Tillinmäentie 1 F, 02330 Espoo (Kiviruukin teollisuusalue)
Klubin puhelin: 09-42891727
http://www.facebook.com/espoonbiljardikerho

Jos tulet omalla autolla/taksilla:
a) Länsiväylän kautta: Saunalahden liittymästä alas, n.500m päästä oikealle (ensimmäinen ulos liikenneympyrästä) ja heti seuraavasta (n. 200m) oikealle sisään teollisuusalueelle. Siinä on opastetaulut, jatka suoraan eteenpäin alueen perälle (100m), käänny oikealle ja muutaman kymmenen metrin jälkeen alkaa EBK:n merkityt parkkipaikat (5+3kpl)
b) Kehä III kautta: nouse Espoonlahden rampista ylös, käänny oikealle Espoonlahden suuntaan ja jatka suoraan n.3km, niin saavut Saunalahden kiertoliittymään, josta jatketaan suoraan vaalean, erikoisen näköisen Saunalahden ylikulkusillan ali. Jatka vielä suoraan n.500m ja liikenneympyrästä Kiviruukin teollisuusalueelle, loput ohjeet kuten edellä.
c) Kiinteistössämme on parhaillaan julkisivuremontti menossa mikä aiheuttaa varmasti hiukan ahtautta parkkipaikkojen kanssa. Mikäli EBK:n paikat on kaikki mennyt niin InCarin lähettyvillä ja takana oleviin paikkoihin voi parkkeerata viikonlopun ajaksi. Alueella on vähän toimintaa viikonlopun aikana.

Bussilla pääsee myös lähelle: http://www.reittiopas.fi

EBK:lle pääsee lauantaina sisään viimeistään 9:00 ja perjantaina oheisohjelmaa (Warm-up) nelinpelien merkeissä
EBK:lla kelpaa käteisen lisäksi poikkeuksellisesti myös MobilePay Espoon Avoimien aikana. Osallistumismaksun Espoon Avoimiin voi maksaa myös tilisiirrolla Espoon Biljardikerhon tilille FI7622811800001137 (muista kuitti/kuva). Lähin pankkiautomaatti ja S-market on Saunalahdessa 1km päässä, Teboil huoltoasemalle on sama matka toiseen suuntaan. Klubilla ei myydä tupakkatuotteita. 

Hotellivaihtoehtoina suositellaan joko uusi Hotel Matts Matinkylässä (n. 8km) Iso Omena kauppakeskuksen vieressä tai Sokos hotel Garden Tapiolassa vastaavasti kauppakeskus Ainoan lähellä (n. 13km). 

Ilmoittautuneet Espoon Avoimiin 25.-26.9.2021:
https://www.biljardi.org/931/ilmoittautuneet.php

Warm-up nelinpeleistä 24.9. oma topic keskustelupalstalla


ESPOON AVOIMET TULOSPALVELU JA LIVE STREAM