EBK:n Terminaattori tuimana poolin hippailuissa

28.4.2022

Poolin viikkokisoihin  saatiin tällä kertaa 13 työntäjää. Kaikki perusnaamat ja Tuomokin innostui pitkästä aikaa kokeilemaan kisapoolia. Oiskohan ollu tuplat mielessä tiistaisen kaisan viikkokisojen johdosta. Noh.... Tuomo sai vielä lisäboostia kun pääsi pelamaan B-lohkossa. Heti ekassa pelissä klubin uusi jäsen Lasse Leppäkorpi jarrutteli kultaranteen menoa voittaen 4-3. Tästä eteenpäin Tuomo paineli länsipuolta kaaviota aina semeihin asti. Lopullinen seinä tuli vastaan kun Puhveli ei antanut lyödä näkyvää palloa.

Esa oli myös piikittänyt ekassa pelissä Piipariselle. Mutta Esa paineli myös länsipuolen läpi semeihin asti voittaen mm. Jepsterin, Gustin ja revanssissa Piiparisen. Leppäkorpi ja Esa toisessa semissä kävivät hurjaa taistoa. Lasse janosi ensimmäistä finaalipaikkaa. Mutta terminaattori oli toistamieltä lukemin 4-2. 

Puhveli odotteli jo finaalissa vastustajaa. Finaali alkoi Esan komennossa. Ja nopeasti lukemat oli 3-1 Esalle lukemattomien onnenkantamoisten jälkeen. Pekkis janosi myös kolmatta peräkkäistä voittoaan, ja hupsis... kontraanhan tottakai sieltä kaivettiin. Puhveli aloittaa kuivan. Esa pääsee hyvän näköiselle lavetille. Vitosella Esa yrittää pakottaa kiveä väkisin kutosen päälle ja vitonen kilometrin väärin. Nyt avautui paikka Pekkikselle. Vitoselta kutoselle aivan yöhön. Ainut vaihtoehto tehdä safe. Noin 5 minuutin miettimisen jälkeen Puhvelin safeyritys jää torsoksi. Kutonen reikään ja Esa kiittää ja kuittaa. Näin Terminaattorille kauden toinen voitto.

Kikkapottiin arvottiin tällä kertaa neljä yrittäjää. Hurja nelikko pääsi metsästämään lisätikkareita. Tomi, Puhveli, Esa & Pasi. Tomi nappasi toisella yrittämällään 50 namitikkua. Pekkis ja Esa olivat suht lähellä onnistumista ja Pasi tyytyi lyömään pallot valliin.

Pieni Valkoinen Puhveli