Espoon Avoimet pelattiin viikonloppuna - mestariksi Aki Pöyhönen

27.9.2021

53 pelaajaa rantautui lopulta klubimme suurimpaan kaisatapahtumaan, kun Espoon Avoimet pelattiin vuoden 2021 osalta maaliinsa. Kolme kerhomme omaa miestä saatiin kympin sakkiin joista parhaimmin menestyi kolmanneksi selviytynyt Tuomas Komi.

Kaikki tulokset

Finaalipaikka ja mahdollinen mestaruus jäi Tubella sitten vain karmaisevan pisteen päähän jonka myötä ei finaalipaikkaa voisi dramaattisemmin menettää. Tube nimittäin pelasi omaa semifinaaliaan Pöyhöstä vastaan ja pelin ollessa jo rankkareilla Tube johti sitä 46-41. Neljännellä rankkarilla Tuben ohilyönnin seuraksena kaisa tönäisi vielä kaupan päälle oman vitin pussiin ja Tube putosi tilanteeseen 40-41. Viimeisen lyöntivuorot eivät riittäneet kuin tunttaukseen asti joten finaalipaikka oli vain todella pienestä kiinni.

Kympin sakkiin kiipesi myös Joonas Lounamaa ja Joni Ahola jotka nappasivat neljä voittoa mieheen.

Erinomaisen kisavedon ja live streamit kaikilta viideltä pöydältä tarjosivat Joni, Myrkky ja Paul. Samoin iso Kiitos erityisesti vielä keittiössä ahertaneille Anu, Kristina, Tube, Vesku, Jaakko, Jouni, Timo, Pena ynnä kaikki muutkin klubin eteen ahkeroineet puuhastelijat jotka mahdollistivat huippuolosuhteet ja upean palvelun.

Koko EBK:n puolesta iso kaikille sekä myös osallistujille. Näitä on ilo järjestää, kun kaisakansa on niin upeaa isoa perhettä!

TOP4: 2. Jalo Kotinurmi, 1. Aki Pöyhönen, 3. Tuomas Komi, 4. Jani Savolainen