Espoon Biljardikerhon vuosikokous pidetty maanantaina 28.3.2022

29.3.2022

EBK:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin Espoon klubilla maanantaina 28.3. klo 18:00 alkaen. Osallistuneita oli hieman reilu kymmenkunta ja PJ:n johdolla käytiin läpi esityslistan mukaisesti toimintakertomus, tilinpäätös, tilintarkastuskertomus, toimintasuunnitelma ja talousarvio. Seuran jäsenmaksuihin ei tullut muutoksia vaan ne säilyvät ennallaan 50€ liittymismaksu + 50€ jäsenmaksu (linkki vanhoille jäsenille jäsenmaksun laskuun).

Tämän vuoden hallitus säilyy ennallaan eli vuoden 2022 hallitus on seuraava:
Ahola Joni (puheenjohtaja)
Fredriksson Tommi
Kauppinen Mikko
Komi Tuomas
Montonen Timo
Pekkala Panu
Pekkarinen Juha

Varajäseninä jatkavat:
Kankkunen Lauri
Paajanen Mikko
Verho Pekka

Kokouksessa esiteltiin myös klubitoiminnan katsaus ja vuoden 2022 suunnitelmia
- Verkavaihdoksia tehdään vuoden 2022 aikana, kun koetaan kilpailutoiminnan ja saatavuuden kannalta järkeväksi
- Espoon Avoimet jää todennäköisesti pelaamatta, koska käytössä on enää kolme kaisapöytää minkä vuoksi on taloudellisempaa järjestää vain avoimia kaisakilpailuja
- Klubin tekniikka on jo hyvin vanhaa keittiöstä tietokoneisiin ja joudutaan tekemään niiden osalta lisähankintoja lähitulevaisuudessa.
- Yksi karapöytä lähtee pois klubilta kesätauolla, mutta tilalle tulevasta pöydästä ei ole vielä tehty lopullista päätöstä aikataulun/lajin suhteen. Kokouksessa keskusteltiin asiasta yhteisesti ja EBK:n hallitus käsittelee tätä ja muita asioita tulevan vuoden kokouksissaan.