Espoon Efren tulessa poolin viikkokisoissa

8.9.2021

Poolin viikkokisoissa koettiin tähtipelaajien kato! Skobe, Kalela, Cappe, Jeppe ja moni muu hurja loisti poissaolollaan. Joten 12 pelaajasta jopa 10 uskaltautui jackpotarvontaan. Tuomo, Late & Henri pääsivät kokeilemaan hunajapurkin avaamista. kaikki saivat yrityksillään kohdepallon pussiin, mutta eivät saaneet kiveä setelille. Hunajapurkkiin jäi siis mukavasti makeeta seuraavalle kerralle.

Semifinaaleihin pelasi voittajapuolelta Puhveli & Jyri. Tiukkaa taistoa semipaikasta käytiin länsipuolella kaaviota Tomin ja Tuomaksen välillä. Tuomas johti jo 3-1 mutta tomi laittoi espoon efrenivaihteen päälle, ja hoiti homman himaan. Semeissä vastakkain Puhveli ja Tomi. Sekä Jyri ja Mertsi. Tomi oli päättänyt kostaa Puhvelille alkukierroksen löylytyksen. kontrassa käytiin tiukkaa safetaistelua. Tomi jättää puhvelille seiskan auki. Puhveli tekee klassiset. Seiska ja oma pussiin. Tomi finaliin. Toisessa semissä Jyri ja Mertsi kävivät myös tiukan taiston. Jyrillä ysiä lyödessä saattoi olla liikaa forssia. Ja uittikin oman ysin lisäksi. Eli finaalissa kohtasivat Mertsi ja Jyri.

Finaalissa Tomi otti tahtipuikon esiin ja tanssahteli Efrenin lailla 4-1 voittoon. Tomi poistui Espoon yöhön juhlimaan jälleen ties kuinka monetta viikkokisavoittoaan. Ensiviikolla odottettavissa huippupelaajien ryntäys EBK:n super suosittuihin viikkokisoihin.