Espoon Efrenille kauden neljäs kruunu

30.11.2022

Poolikauden loppurutistus on ovella kun kolmen viimeisen viikkokisan rypeämä alkoi tänään.  Viime viikolla viikkokisavetäjien laatikosta vedetty Skobe tungettiin takaisin laatikkoon kun laitumelle karannut Puhveli päätti palata takaisin karsinaan. 12 pelaajaa saapui laitumelle kirmailemaan eri väristen pallojen kanssa.

4-cup kaavioon tiensä selvitti Löysäranne pölyttynyt Kauppinen, itse kisaisäntä, Gusse & Espoon Efren. Puhveli sai maistaa Efrenin kauraa ja jäi ilman eriä semeissä. Toisessa semissä Skobe paineli hallitsevan viikkokisamestarin yli.

Finaali alkoi kesken Mosconi Cup huuman. Ja näin ollen pöly Kauppinen & Efren saivat pelata yksinäisyydessä kun EBK:n klubikatsomo täyttyi katsomaan maailman staroja. Finaalissa Espoo Efreni pääsi jo hyvän tuntuiseen 3-1 johtoon. Tästä sisuuntuneena Kauppinen venytteli kankeita niveliään ja kun pääsi pöydälle, niin alkoi pölyhuiska heilumaan. VIUH VAUH! Ja pallot putoili niille varatuille paikoille. Eli kuinkas ollakkaan... konttoriin tottakai! Efrenin taikasauva oli vauhdissa ja pisti piilotellen kiven pahaan paikkaan. Pölyhuiskalla yritti Skobe pompata pallon poteloon, mutta ainut pallo mikä potelosta löytyi oli kivi. Tästä oli kiva Efrenin lasketella kauden neljänteen voittoon!

Kikkapotissa pölyhuiska kuitenkin kävi hakemassa omat pois. Ja mukava määrä tikkareita taskuun piiloon.

Pieni Valkoinen Puhveli