FPT nylpyt hurjina poolin viikkokisoissa

25.8.2022

Täyslaidallinen saapui mittelemään keskiviikon herruudesta. Nuorta, kokenutta ja uutta tyyppiä oli talo täys! Sen kunniaksi kisaisäntä päätti peluuttaa 9-pallon sijasta 10-palloa. "Uutena" klubi-isäntä Tube päätti testata viikkokisakuntonsa. Kyyti oli julmaa... Klasikkokohtaamisessa Piiparinen muistutti Tubea 4-0. Ja Toisessa pelissä Gusti antoi niitin 4-1. Kyllä se Tuben aika vielä koittaa ;) 

Tuplakaaviosta voitokkaasti semeihin pelasi Puhveli & Tuomo. Länsipuolella Gustamanten juna puksutti kohti semejä vaikka ekasta pelistä tulikin piikki lihaan. Alakaaviosta samaa puolta kokeneinta kaartia edustava Henry Grahn näytti että on keppimiehiä. Ekassa semissä Puhveli & Henry taiteilivat kahteen vikaan erään seiftishown.... Bufffalo onnekkaasti voitti nämä sessiot ja eteni finaaliin. Toisessa semissä Gustin oli tarkoitus kohdata Tuomo, mutta salattujen elämien jakson numero 53409258249 VHS-nauhoitus oli valmistunut, joten Tuomo oli pakannut kimpsunsa kasaan tulevaa sarjailtaa varten. Näin ilmanen finaalipaikka Gustille.

Finaalissa siis kisojen EBK:n FPT edustus. Tasesti molemmat nylpyt lahjoitti eriä toisilleen aina tilanteeseen 2-2. Sitten Gustilla alkoi suonenveto.... Pallot tippui maalattuna maskista, kynnestä ihan mistä vaan. Buffalon oli vaan ihailtava kun kaksi viimestä erää oli Jessen näytöstä. Pekkiksen tyhjästä parti ja perään aapeli. Peli nippuun ja pakettiin. Gustille jo toinen peräkkäinen viikkokisavoitto. Löytyykö ensiviikolla uusi kuningas?

Kikkapotissa vakiokasvot Skobe, Räisänen & Pasi totesivat potin olevan liian pieni ja jättivät reppanan kasvamaan.

Pieni Valkoinen Puhveli