Huhtikuun kokoontumisrajoitukset - AVI:n uusin päätös 31.3.2021

31.3.2021

Huhtikuun klubitiedote

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on antanut tänään 31.3.2021 uuden tiedotteen päätöksistä koskien mm. liikuntatilojen sulkemiseen, kokoontumisrajoituksiin ja turvaväleihin.

Tiedote 31.3.2021 klo 15:40 - Aluehallintovirasto (avi.fi)

Sulut koskevat monia urheilu-, ja liikuntakäytössä olevia tiloja, mutta antaa myös ymmärtää, että voimme jatkaa yksityistä klubitoimintaa, kunhan meillä on siihen selkeä suunnitelma/ohjeistus.


torstaista 1.4.2021 alkaen:

- Klubin tiloissa totaalinen vieraskielto kaikkina kellonaikoina. Tila ei ole auki kenellekään muulle paitsi sinne avaimen omaaville klubin jäsenille.

- Kahta pelaajaa enempää ei saa olla saman pelipöydän äärellä eikä ensisijaisesti saa valita viereistä pelipöytää jo varatun pöydän vierestä. Turvavälejä on noudatettava! (maalaisjärki!)

- Noudatetaan kymmenen (10) henkilön rajoitusta eikä jäädä viettämään ylimääräistä "turhaa" aikaa klubin tiloihin. (pl. välttämättömät huoltokäynnit vastuuhenkilöillä). 

- Henkilörajoituksen noudattamiseksi: ruuhka-aikana arkisin 15-20 ja viikonloppuna 11-20 vain max. kahden tunnin (2h) käyntikerrat. (maalaisjärki !)

- Henkilökohtaisia tavaroita ei säilytetä keittiön pöydillä/tasoilla ja pressut/putsausvälineet yms. palautetaan käytön jälkeen aina oikeille paikoilleen.

- Pidetään edelleenkin huolta hyvästä käsihygieniasta eikä klubin tiloihin saa tulla sairaana.