Hyvää uutta vuotta 2021 - kilpailukausi alkaa helmikuussa?

9.1.2021

Päivitetty 9.1.2021: 

Poikkeuksellisesti alkaa tämä vuosi, kun ei vielä päästä normaaliin kilpailutoimintaan. Niin kauan kun on nykyiset kokoontumisrajoitukset päällä niin ei aloiteta viikkokilpailuja. Toivottavasti tammikuun jälkeen hellittää ja päästään aloittamaan helmikuun alusta viikkokisat. 

Muistakaa edelleen, että noudatetaan tunnollisesti turvarajoja ja suosituksia sekä pidetään edelleen huolta hyvästä hygieniasta. Mikäli mahdollista tehdä valintoja klubilla käynnin kanssa niin kannattaa välttää suosituinta aikaa arkisin 16-21 välillä ja viikonloppuisin 12-21. Vain yksi vieras saa tulla mukaan näin poikkeusaikana ja vieraiden kanssa mieluiten suosituimman aikaikkunan ulkopuolella. 

Klubille on vihdoin hankittu ja asennettu kauan jo suunniteltu tallentava valvontakamera (kohentamaan turvallisuutta, ei yleiseen käyttöön). Se hakee hetken oikeaa paikkaansa klubilla ja on tästä päivästä alkaen käytössä. 

EBK:n vuosikokous on maaliskuussa, toivottavasti normaalisti klubin tiloissa. Tarkka suunniteltu päivä tarkentuu helmikuuhun mennessä. Mikäli ideoita tai ajatuksia kokoukseen tai vaikka jo nyt heti esittää asioita klubin/kerhon toimintaan niin ottakaa ihmeessä yhteyttä allekirjoittaneeseen tai EBK:n hallituksen jäseniin. 

Noin kymmenkunta ei ole vielä noutanut uutta kulkuavaintaan. Niitä ei enää säilytetä klubin keittiön pöydällä, vaan laitettu sivuun odottamaan. Avaimen saa toki klubilta edelleen, laittakaa allekirjoittaneelle ilmoitus jos kysyttävää asiasta tarkemmin. 

Uskon, että tästä tulee toiminnallemme kaikesta huolimatta erittäin hyvä vuosi. Pääkallopaikkaa on uudistettu kahden edellisen vuoden aikana melkoisesti ja sitä kelpaa esitellä. Saamme kokea vielä paljon hyviä hetkiä klubillamme! 

Peli-iloa kaikille ja käykääpäs kaikki läpi oma jäsenprofiilinne EBK:n sivuilta, jos (kun) siellä olisi asioita mitä haluaisitte päivittää ajantasalle. 

Terveisin, 
Joni Ahola 
PJ
------------------------ alkuperäinen uutinen 1.1.2021 -----------------------------

Vuosi on vaihtunut! 2020 => 2021

Klubitoiminta jatkuu normaalisti, mutta viikkokilpailut eivät vielä jatku viikolla 1. Kun uusista kokoontumisrajoista päätetään mitä tapahtuu 10.1.2021 jälkeen, sen jälkeen EBK:n hallitus tiedottaa, miten vuoden 2021 kilpailutoiminta EBK:lla jatkuu.

Hyvää alkanutta vuotta kaikille!