Jarno Ahola toi Oulusta kotiin SM-hopeaa

23.4.2023

Jarno "Jackson" Ahola lähti Ouluun ykkössijoitettuna ja pelasi tehokkaasti itsensä aina finaaliin asti. Kahdessa viimeisessäkin ottelussa Jarno oli lähellä napata voitot taskuunsa, mutta niukasti karkasi SM-kulta hirmuiskussa olevalle Arseni Sevastyanoville joka nappasi kaisan SM-voiton nyt toisen kerran peräkkäin nimiinsä. SM-pronssi meni Olli Muotkalle.

Jarno Ahola nappasi siis upeasti SM-hopeaa ja on RG-listan piikkipaikalla vielä 14:n pisteen etumatkalla ennen Arsenia, kun yksi RG-kisa on jäljellä.

Upean SM-kisan pelasi myös Kajtsu Asp joka keräili kuuden voiton turvin itselleen SM-kisoista kahdeksannen sijan ja vankisti asemiaan RG-nelosena ennen kauden päätöskisaa Rovaniemellä.

EBK:n edustusta on ollut myös Poolkentillä viikonloppuna. 9-pallon SM-kisoista FPT-ruiskumme Cappe, Jeppe, Gusti ja Pekkis pelasivat kaikki toisen päivän 32 cupiin, mutta ihan kärkikahinoihin ei päästy. Lähimmäksi pääsi Jesse Särkisilta joka oli erän päässä 8-cupista jääden niukasti sijalle 9.-16. Samaan pääsi myös Jesse Gustafsson. Sen sijaan Casper Matikaisen ja Juha Pekkarisen tie päättyi cupin ensimmäiselle kierrokselle sijaan 17.-32. Tuloksellisesti viikonlopun parhaasta pooltuloksesta vastasi Pauli Wigelius joka nappasi Keravan haastajasarjan kilpailusta lauantaina semifinaalipaikan eli sijalle 3.-4.